Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 26-11-2023.
  • Zondag 26 nov 2023
  • Varsseveld (Gelderland)

WTC de Slinge Veldtoertocht 2023

  • MTB & Gravel

Er wordt gestart bij De Radstake, er zijn drie routes, namelijk ca. 35 km, ca. 55 en ca, 60 km. De start is tussen 9.00 en 10.00 uur (35km tot 10:30 uur). Voor de deelnemers ouder dan 17 jaar bedragen de inschrijfkosten € 7,00 (Ntfu leden € 5,00). Inschrijving kan online of ter plaatse.

Door Kanjers voor Kanjers wordt er Jeugd MTB clinic georganiseerd. Voor nadere info www.kanjersvoorkanjers.nl

De routes zijn dit jaar gewijzigd, de start is zoals gebruikelijk bij De Radstake, vandaaruit wordt een gedeelte van de MTB route Varsseveld in de Vennebulten opgepakt. De 60 km maakt hier een extra lus. Vandaaruit slingeren we richting Varsseveld gaan onder het viaduct door richting het Noorderbroek, daar splitsen de 35 en 55 km. De 35 km gaat via Tandem richting de pauzeplaats bij mini Camping de Speelhoeve.
De 55 en 60 km gaat na het Noorderbroek richting de Slangenburg, de Wrange met enkele technische stukjes richting Gaanderen naar de pauzeplaats bij bij mini Camping de Speelhoeve. Na de pauze komen alle routes samen en gaan oor het Idinkbos via Sinderen richting de Vennebulten waar de MTB route Varsseveld weer wordt opgepakt tot aan de Radstake.

Bij de Radstake to Go is het mogelijk om de toertocht onder het genot van een hapje en drankje te evalueren.

De Wielerclub Varsseveld wil de jeugd stimuleren te sporten. Wij bieden de jeugd tot 17 jaar gratis de mogelijkheid om deel te nemen (bij voorkeur onder begeleiding van een volwassen deelnemer).

Wij hebben er zin in.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen per e-mail info@wtcdeslinge.nl

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Café de Radstake, TwenteRoute 8, Heelweg
plan route
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
Uitsluitend daginschrijving mogelijk
Organisatie
WTC De Slinge
Website
www.wtcdeslinge.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

mooie tocht
Prachtige route met gave singletracks en een aantal pittige korte klimmetjes. Verder wel erg druk onderweg! Dit levert soms vervelende en frustrerende situaties op.
Vooral het begin en eind van de route was mooi. Leuk dat de mountainbikeroute in de route verwerkt is. Tussenstuk was wat saai.
Mooie tocht met regelmatig afwisseling