• Zondag 2 apr
  • Eindhoven (Noord Brabant)

040-Ride 2023 Graveltocht

  • Gravelbike

Schrijf je hier in voor een gravelrit of wegtocht van onze 040RIDE2023 !

Je kunt starten bij Op Noord, Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven. De pauzeplaats is bij onze sponsor John Knoops 'Passion for Bikes' Dorpsstraat 92 in Mierlo.

De 040-gravelritten van 60, 80 en 100 km voor gravel- of mountainbike volgen de contouren van de stad en waaieren uit over de natuur. Het zijn gevarieerde en uitdagende ritten met merendeels onverharde paden, afgewisseld door ontspannen glad wegdek, enkele verrassende klimmetjes (beklimming van Gulbergen is een optie), soms een stukje singletrack en een enkele kassei. Geniet van zowel stedelijk als natuurlijk Eindhoven en ontdek verrassend onbekende weggetjes.

Deze tocht heeft een goed verzorgde start- en aankomstlocatie in Eindhoven en halverwege in Mierlo een comfortabele pauzeplek.

Voor de wegtochten kun je kiezen uit 80, 100 en 120 km. Ook hier maken we een ronde om Eindhoven. In tegenstelling tot de gravelroutes gaan deze over uitstekende en verkeersluwe wegen en fietspaden. Geniet van de mooie natuur. Deze tocht heeft dezelfde goed verzorgde start- en aankomstlocatie in Eindhoven, alsmede een comfortabele pauzeplek halverwege de tocht bij John Knoops in Mierlo.

Omdat de tochten niet zijn uitgepijld bieden we deelnemers tevens de mogelijkheid aan om in door ons begeleide groepen de 80 en 100 km op de weg te rijden. Het is wenselijk je hiervoor tevoren aan te melden (afstand en snelheid). Dit kan via secretariaat@tcwoensel.nl

De inschrijving kost bij voorinschrijving € 5,-- ,- en NTFU-leden € 4,-- . Daginschrijving kost € 6,--- en NTFU-leden € 4,—

Meer info vind je op www.tcwoensel.nl. Daar zullen ook de GPX-tracks beschikbaar worden gesteld, maar let op: de laatste versies verschijnen in de week voor de start: gebruik die aub !

Toertocht details 60 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Oude Bosschebaan 11, Eindhoven
plan route
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Toerclub Woensel
Website
www.tcwoensel.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer