Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 15-10-2023.
  • Zondag 15 okt 2023
  • Noord-Sleen (Drenthe)

Reinders Assurantiën Najaarstocht

  • Mountainbike

De Reinders Assurantiën Najaarstocht is vernieuwd! Dit jaar is het mogelijk te kiezen uit maar liefst 8 afstanden door het combineren van meerdere lussen! Vanaf de start bij Restaurant Wielens in Noord-Sleen leidt de route voor iedereen via de blauwe lus naar de centraal gelegen verzorgingspost. Van daaruit is het mogelijk zelf te kiezen welke lus er eerst gereden wordt. Er kan gekozen worden voor de gele lus richting Schoonoord, de groene lus richting Odoorn en de rode lus richting Emmen. De rode lus richting Emmen is niet gepijld, deze is alleen te rijden m.b.v. de bij Fietsport.nl te downloaden gps-track. Diegenen die een route kiezen inclusief de gps-lus naar Emmen wordt aangeraden vanaf de verzorgingspost eerst de rode lus te rijden i.v.m. de sluitingstijden van de lussen. In het geval dat de route ook is gepijld zijn de pijlen leidend!

Je keert telkens weer terug bij dezelfde goed verzorgde verzorgingspost. Wanneer je geen extra lus meer wilt fietsen neem je de blauwe eindlus die weer terug leidt naar Restaurant Wielens. Daar wacht nog een snack op je want die zit ook bij de prijs in!

Let op: voor deze tocht wordt het aanbevolen om voor in te schrijven via deze pagina (kan tot 14 oktober 12 uur 's nachts!) maar daginschrijving is ook nog steeds mogelijk. Wil je echter een afstand fietsen waar de nieuwe rode lus richting Emmen onderdeel van uitmaakt (betreft de afstanden 70, 90, 100 en 120 km) dan kan dat niet op de dag zelf omdat dit deel alleen via gps kan worden gereden; er zijn geen routepijltjes aanwezig! De voorinschrijvers ontvangen 2 dagen voor aanvang van de tocht een mail met een link naar het gpx-bestand.

Schrijf je je online in dan kunnen we je ook per mail bereiken in het geval er wijzigingen zijn of een nadere toelichting op de lussenstructuur nodig is.

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Dorpsstraat 19
plan route
Kosten deelname
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
MTB vereniging Bushbikers
Website
www.bushbikers.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Toertocht was uitdagend. Echter de rode lus van de 70km niet altijd even duidelijk en er miste verzorging.
Cafetaria model tour. Nieuwe standaard wat mij betreft. Erg leuk en creatieve tour. Je kunt zien dat de organisatie zelf ook ervaren toerfietser zijn. Perfecte aanduiding.
Tocht was goed verzorgd.. slim een bevoorrading in het bos waar dan afstanden samenkomen....geen opstoppingen...je rijd soms echt in niemandsland....