• Zondag 15 okt
  • Noord-Sleen (Drenthe)

Reinders Assurantiën Najaarstocht

  • Mountainbike

De Reinders Assurantiën Najaarstocht is vernieuwd! Dit jaar is het mogelijk te kiezen uit maar liefst 8 afstanden! Vanaf de start bij Restaurant Wielens in Noord-Sleen leidt de route voor iedereen naar de centraal gelegen verzorgingspost. Van daaruit is het mogelijk zelf te kiezen welke lus er eerst gereden wordt. Iedere lus leidt naar een andere deel van Zuid-oost Drenthe. Let op, niet iedere lus is gepijld, één lus is alleen te rijden m.b.v. de bij Fietsport.nl te downloaden gps-track. Je keert telkens weer terug bij dezelfde goed verzorgde verzorgingspost. Wanneer je geen extra lus meer wilt fietsen neem je de eindlus die weer terug leidt naar Restaurant Wielens. Daar wacht nog een snack op je want die zit ook bij de prijs in!

Let op: voor deze tocht wordt het aanbevolen om voor in te schrijven via deze pagina (kan tot 14 oktober 12 uur 's nachts!) maar daginschrijving is ook nog steeds mogelijk. Wil je echter een afstand fietsen waar lus 4 onderdeel van uitmaakt (betreft de afstanden 70, 90, 100 en 120 km) dan kan dat niet op de dag zelf omdat dit deel alleen via gps kan worden gereden; er zijn geen routepijltjes aanwezig! De gpx-track is hier te downloaden en wordt niet meer op de dag zelf aangeboden.

Schrijf je je online in dan kunnen we je ook per mail bereiken in het geval er wijzigingen zijn of een nadere toelichting op de lussenstructuur nodig is.

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Dorpsstraat 19
plan route
Kosten deelname
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 14 oktober 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 14 oktober 2023.
Organisatie
MTB vereniging Bushbikers
Website
www.bushbikers.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer