Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 14-5-2023.
  • Zondag 14 mei 2023
  • Zieuwent (Gelderland)

Oost Achterhoek Graveltocht (opstap Zieuwent)

  • MTB & Gravel

Kom fietsen in de prachtige achterhoek, midden in het coulissenlandschap, tussen de boerderijen de weilanden, op de bekende kerkepaden, heerlijk rustig...

We hebben drie mooie lussen vanuit Zieuwent: 30 km, 45 km en 50 km waarbij de laatste lus alleen op gps beschikbaar is.
Je kunt de lussen combineren tot jouw gewenste afstand. Na elke lus is er een verzorgingspost bij onze start/finish locatie, dus niet onderweg bij de 45 en 50 km lus. De 30 km en 45 km lussen hebben onderweg easy (gravel) en uitdagende (mtb) stukken.

Je fietst over smalle gravelpaadjes tussen de weilanden door, over karresporen langs boerenerven, door bossen en over essen. Voor de meer geoefende rijders en MTB-ers zijn single tracks uit de omgeving opgenomen (MTB parcours) zodat je een technischer parcours kunt kiezen. Ga je deze uitdaging aan? Kies dan onderweg bij de splitsing "MTB" en volg de pijlen. Het GPS bestand volgt de "Easy" gravel route.

Met de 30 km lus gaan we aan bij de NL Gravel series wedstrijd in Aalten. Hier is een extra verzorgingspost ingericht zodat je sfeer kunt proeven bij een echte gravel wedstrijd! Op deze locatie is tevens een tweede opstapplaats (opstap Romienendal) gecreëerd. Let op: wil je gebruik maken van deze opstapplaats, kies dan op "Fietssport" de Oost Achterhoek Gravel tocht opstap Romienendal!

We zien je graag op 14 mei!

Toertocht details 30 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Dorpsstraat 49
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Veloce Toerclub Zieuwent
Website
www.tcveloce.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Prima route, met vele onverharde kms.
Voor iedereen toegankelijk