• Zondag 27 aug
  • Valthe (Drenthe)

Hunebed Highway MTB 2023

  • Mountainbike

Bos, Water & Zand Rondomme MTB toertocht
De tocht voert de deelnemers over de afstanden 30 en 50 km door de bosrijke omgeving rondom Emmen en Valthe. Er zijn prachtige heuveltjes bij het Haantjebak, je komt langs maar liefst 7 mooie bosmeertjes en je komt rond het Zandgat van Jansen. Er is een verrassend stukje Oostersebos dat nog niet door velen verkend is en het hoogtepunt is letterlijk en figuurlijk de beklimming van de vuilnisbelt, waar bovenop ook de verzorgingspost is. Als échte mountainbiker móet je deze tocht gewoon op je palmares hebben staan! Start tussen 9.00 en 9.30 uur.

Extra mooi: fietsen en wandelen voor het Goede Doel. Je kunt er een leuke gezinsdag van maken ; we hebben voor elk wat wils. Gaat de één lekker uitdagend fietsen, kan de ander ontspannend gaan wandelen. En na afloop samen een drankje doen. Voor de MTB-ers hebben we de mooie tocht over 30 en 50 km. Voor de toerfietsers de uitdagende Hunebed Highway Classic over de afstanden 65, 95, 125 en 155 km en voor de wandelaars' zijn er routes van 5, 10, 15, 20 en 30 km.

Naast KWF Kankerbestrijding worden er elk jaar nog te bepalen twee andere Goede Doelen (regionaal) door ons geselecteerd.
Inschrijf - en sponsorgelden komen geheel ten goede aan de Goede Doelen. Stichting Goede Doelen Valthe heeft in 11 jaar al bijna € 89.00,00 geschonken.

WINACTIE: wij verloten onder alle voor-inschrijvers t/m 25 augustus 4 dinerbonnen van 2 personen van restaurant De Gaffel. Alle reden om je zo snel mogelijk in te schrijven.

Toertocht details 30 km

Starttijd
08:30 - 09:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Schoolstraat 6
plan route
Hoogtemeters
20 hm
Daginschrijving mogelijk
Ja
Kosten deelname
€ 13,00 (BASIC account,
€ 10,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 25 augustus 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account),
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid
De online inschrijving is geopend tot 25 augustus 2023.
Organisatie
Stichting Goede Doelen Valthe
Website
www.goededoelenvalthe.nl
Kenmerken
Scan & Go
Douche aanwezig
Fiets afspuiten
Fietsenstalling
Toiletten aanwezig
Daginschrijving mogelijk
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer