Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 29-5-2023.
  • Maandag 29 mei 2023
  • Driebergen (Utrecht)

Tour over de Heuvelrug

  • Racefiets

Genieten van mooie routes door het gebied waar afgelopen jaar ook de Vuelta passeerde. Er is keuze uit 4 fraaie routes over de Heuvelrug met een goede wegbewijzering naast de gpx-route, goede verzorgingsposten en de gezellige sfeer van een kleinschalige toertocht.

Kijk voor informatie op www.dtcnet.nl

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 14:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
De Woerd 3
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 1,00 (BASIC account)
€ 0,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Driebergse Tour Club
Website
www.dtcnet.nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie route, goed aangegeven. De faciliteiten bij star/finish waren prima behalve de parkeergelegenheid. Die was letterlijk en figuurlijk bagger. Bovendien vond een organisatie (niet DTC zelf) het nodig een folder onder de ruitenwisser te duwen, die door de tot papiermachee geworden was en dus bijna niet te verwijderen. Echt een rothekel aan. De snack na afloop was niet erg spaans maar wel lekker en goed om door te warmen. De DTC-organsatie had beter weer verdiend.
Om te beginnen een mooi parcours. Bij start en finish alles goed geregeld. Na afloop goede voorzieningen voor de 3e helft.
Goede tocht met goede organisatie. Lekker eten achteraf.
Goed georganiseerd. Als tip graag vermelding hoe laat bordjes weg worden gehaald en tot hoe laat de vouchers gebruikt kunnen worden. Nu een onbevredigend gevoel dat je ervoor betaald heb en er niet gebruik van heb kunnen maken.