Zaterdag 12 nov 2022
Nijverdal (Overijssel)

VolkerWessels -Teunis Holterberg ATB Tocht 2022

Op zaterdag 12 november 2022 vindt de VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te verkennen is toch wel op de ATB! Het is voor de Fietstoerclub CC’75 een uitdaging om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende “paarse” en “blauwe” MTB-route. Toch is het wederom gelukt een aantrekkelijke ATB toertocht van 35 en 55 km te organiseren. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.
Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Holten, de 55 km maakt een extra lus richting Hellendoorn. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost met technische ondersteuning en de 55 km heeft nog een extra verzorgingsstop.
Men kan starten tussen 9.00 en 10.00 bij camping De Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal. De kosten bedragen voor NFTU leden € 5,00, voor niet leden € 7,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Daarvan wordt €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van dit prachtige natuurgebied. Voor snelle doorstroming en minder contact momenten verzoeken we u gebruik te maken van voorinschrijving via onze website of fietssport.nl. Starten kan dan middels Scan en Go. De voorinschrijving eindigt op 12 november om 20.00 uur. Mocht dit niet lukken kunt u ter plekke inschrijven en contant betalen. Natuurlijk geldt de verplichting: Gebruik je kop, helm op!
Op camping De Noetselerberg zijn kleed- en doucheruimtes aanwezig. Medewerkers van Teunis, onze sponsor, staan klaar om je ATB schoon te spuiten met behulp van een Kärcher hogedrukreiniger. Na de sportieve inspanning bestaat de mogelijkheid om iets te eten en/of te drinken.
Natuurlijk zullen we, indien nodig, de dan geldende Corona-maatregelen in acht nemen. De richtlijnen van de Rijksoverheid (voor buitensport) en de regelgeving vanuit de NTFU zijn daarbij leidend. Voor meer inlichtingen bezoekt u onze website www.cc75.nl of kunt u bellen met Chantal Fokkert 06-14114250
Fietstoerclub CC’75 staat uiteraard weer borg voor een solide organisatie van deze schitterende tocht en hoopt op veel enthousiaste deelnemers en op uw komst!


Mountainbike
Online inschrijven

Wil je verder inzoomen?

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Ardoer camping De Noetselerberg
plan route
Hoogtemeters
300 hm
Daginschrijving mogelijk
Ja
Kosten deelname
€ 7,00 (Basic account),
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 11 november 2022.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (Basic account),
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 11 november 2022.
Organisatie
FTC CC '75
Website
www.cc75.nl/fietstoerclub-cc75/tochten-ftc-cc75/volkerwessels-teunis-holterberg-atb-tocht/
Kenmerken
Scan & Go
Douche aanwezig
Fiets afspuiten
Fietsenstalling
Toiletten aanwezig
Daginschrijving mogelijk
  • Prijs-kwaliteitverhouding

  • Route en omgeving

  • Verzorging onderweg

  • Voorzieningen startlocatie

  • Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer

Beoordeling toevoegen

Je beoordeling helpt andere sportieve fietsers op weg. Bedankt!

1000 tekens over
1000 tekens over

Beoordelingen met onjuiste informatie of beledigende teksten worden van Fietssport verwijderd.
De voorwaarden kun je hier lezen.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen