• Toertochten
  • Gewijzigd op 11 maart 2019

Waardentocht

Met voorrijders, wegkapiteins, achterrijders én een materiaalwagen hoef jij je bij de Waardentocht alleen maar bezig te houden met fietsen. Gegarandeerd een goed georganiseerde toertocht.
Waardentocht

De Waardentocht op zaterdag 30 maart rondom Dordrecht is een zogeheten pelotonstocht van 100 km. De deelnemers worden in groepen verdeeld en in elke groep fietst een wegkapitein mee met voorrijders en achterrijders. Met een acceptabel tempo, zodat iedereen het kan volhouden. 

De route loopt door de Alblasserwaard en de Hoekschewaard en gaat via Willemstad weer terug naar het clubhuis van de organiserende NTFU-vereniging DTC de Mol. Een recensie van de vorige editie geeft kort en bondig aan wat je kunt verwachten:

"Mooie afstand, veel afwisseling, goed georganiseerd. Ben je in Dordt, dan kom je niks tekort!"

Meer info

Om deel te nemen betaal je slechts 4 euro als NTFU-lid en met je Fietssport-Plus-account. Zie de Fietssport kalender voor meer info over deze toertocht.

Snel én met korting van start bij 2.500+ toertochten

Op Fietssport vind je de meest complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant