• Toertochten
  • Gewijzigd op 4 april 2017

Verken het parcours van het NK

Tijdens de Liemers Classic op 22 en 23 april kun je al een voorproefje nemen op het Nederlands kampioenschap 2017. Het parcours door het Montferland kent een aantal mooie beklimmingen.
Verken het parcours van het NK

Dit jaar wordt het Nederlands Kampioenschap Wegwielrennen gehouden in het prachtige gebied genaamd ‘Montferland’ in Gelderland. Op 17 juni starten de junioren en nieuwelingen en op 25 juni zijn de Elite mannen aan de beurt. In de dagen daartussen is er nog veel meer wielerspektakel, waar je beslist bij wilt zijn.

Toertocht over het NK parcours

Richard Tijsseling van TC de Liemers: “Het Montferland is praktisch in onze achtertuin, waar we zeer veelvuldig rondtoeren. Wij kennen dit gebied dan ook uitermate goed en is het ook logisch dat onze club graag betrokken is bij de NK organisatie. Wij hebben ervoor gekozen de 120 en 150 km-afstanden van de Liemers Classic op 22/23 april zodanig in te richten dat we over het NK-parcours gaan rijden waar in juni de wedstrijden worden gehouden. We laten je over de finish fietsen die pal voor de deur ligt van Specialized in ’s Heerenberg zodat je weet hoe de laatste meters aanvoelen voor de wedstrijdrijders.”

Als deelnemer aan de Liemers Classic kun je ervaren hoe het is, om over de klinkers naar boven te klimmen op de Bovendorpsstraat en over het gladde asfalt van de Peeskesbult.

Win plekje in gastenwagen

Als je dat nu allemaal eerst eens zelf gefietst hebt, hoe mooi zou het dan zijn als je er in juni zelf ‘live’ bij kunt zijn en mee mag rijden in de gastenwagen? Als jij deelneemt aan de Liemers Classic op 22 of 23 april, maak jij kans op een ‘VIP-voucher’. Je wordt dan ontvangen bij Specialized en na je kop koffie kun je een blik achter de schermen werpen en natuurlijk meerijden in de gastenwagen tijdens de wedstrijd.

Er worden 10 vouchers verloot onder de eerste 500 (online) inschrijvers. Op 19 april worden de winnaars bekend gemaakt op de site van TC de Liemers.

Schrijf je in voor de Liemers Classic op zaterdag 22 april of zondag 23 april

Foto: Dick Soepenberg van sportfoto.nl

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant