Toertochten Gewijzigd op 11 december 2018

Veldrijden én nightriden

Het kerstdiner en de oliebollen fiets je er zo weer af in het eerste weekend van 2019 met op zaterdag een nightride en op zondag een cyclocrosswedstrijd in en rondom 's-Heerenberg.

Veldrijden én nightriden

Het eerste weekend van 2019 belooft direct een mooi fietsweekend te worden. Zaterdagavond 5 januari organiseert Specialized in samenwerking met Natuurmonumenten een nightride en zondag 6 januari kan je meedoen met een cyclocross. Beide evenementen starten en finishen in ’s-Heerenberg en bieden de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken bij het Amerikaanse merk Specialized waar ze onder meer rondleidingen zullen organiseren. 

Steun de natuur

Met je deelname aan deze exclusieve Nightride steun je de natuur in natuurgebied Montferland. Van het inschrijfgeld komt minimaal 15 euro per deelnemer ten goede aan de natuur. Zo worden de inkomsten besteed aan het bevorderen van wilde bloemen in het gebied, zodat insecten meer kans hebben te overleven. 

Aan jouw de keus

De parcoursen en routes van beide evenementen slingeren door het uitdagende heuvellandschap van Montferland. Bospassages afgewisseld met glooiende singletracks en pittige klimmen. Je kunt jezelf uitdagen in het donker op zaterdagavond of je fysieke limieten opzoeken op zondag. Heb je geen cyclocrosser, dan kun je zondagochtend ook meedoen aan de Funklasse veldrit op een mountainbike.

Meer info over en inschrijven voor de nightride, check de Fietssport kalender. Inschrijven voor de Funklasse veldrit kan hier 

Dit vind je misschien ook interessant

5x Tips voor nightriding

Nightrides zijn booming. Er worden steeds meer mountainbiketochten in het donker georganiseerd waarbij je naast bomen, wortels, afdalingen, klimmetjes, mul zand nog een extra obstakel moet overwinnen: de duisternis. Wij geven je een aantal tips.

Lees onze tips
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen