• Toertochten
  • Gewijzigd op 24 september 2019

Van Dom tot Dom nachtrit

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober gaat de wintertijd in. Goed moment om in het donker op pad te gaan, dachten ze in Utrecht. Vanaf het Domplein kun je starten voor een avondrit van zo'n 70 km richting de Utrechtse Heuvelrug.
Van Dom tot Dom nachtrit

Op zaterdag 26 oktober vertrek je vanuit hartje Utrecht, vanaf het Domplein, in de avondschemer voor een route van zo'n 70 km, richting de Heuvelrug. Je fietst in kleine groepjes en het zal vanaf een afstand een fantastisch gezicht zijn om al die rijdende lichtbundels te aanschouwen. Zorg dus voor een goede lichtbundel op je fiets!

Nacht van de Nacht

Bij terugkomst kun je nagenieten met een hapje/drankje en live-muziek op een gezellig ingericht Domplein. De actitviteiten sluiten aan bij de Nacht van de Nacht, de jaarlijkse campagne voor bewustwording rondom duurzaam gebruik van verlichting. Zo gaat om 20.00 uur alle verlichting op het plein en van de Domtoren uit en worden tientallen kaarsjes aangestoken.

Goed doel

Door deel te nemen aan de Nachtrit van Dom tot Dom laat je zien hoe belangrijk goede verlichting is en dat je geeft om de restauratie van de prachtige Domtoren, want met jouw deelname lever je een bijdrage aan de Stichting Utrechts EigenDom

Je kunt je voor 27,50 euro tot 23 oktober inschrijven via onze kalender.

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

FietssportPLus
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant