Toertochten Gewijzigd op 14 januari 2019

Mountainbiken rond Uden

Met je mountainbike over de vele singletracks en uitdagende heuvels van de Brabantse zandverstuivingen. Hiervoor kun je in natuurgebied De Maashorst terecht op zondag 27 januari bij de Udense ATB-toertocht.

De fraaie natuur van Brabants grootste natuurgebied De Maashorst vormt zondag 27 januari het decor voor de vier routes van de Udense ATB-toertocht. Je kunt kiezen uit de afstanden 21, 33, 42 en 55 km. Voor elk niveau mountainbiker zit er een geschikte route tussen.

Wild watchen

De start is nabij de stuifduinen van de Bedafse Bergen waarna de langste route eerst door de bossen in Dinther voert. Verder voert de tocht door het natuurgebied de Maashorst en buurtschap Slabroek. Behalve de stuifzandwallen en heidevelden maken de uitgezette Tauros en de Wisent (Europese bizon) dit bijzondere natuurgebied compleet.

NTFU-leden en Fietssport-Plus-leden betalen slechts 4 euro om deel te nemen, niet-leden een euro meer. Zie voor meer details onze kalenderpagina of de website van de organisatie TTV Uden

Dit vind je misschien ook interessant

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen