• Toertochten
  • Gewijzigd op 31 december 2023

Kalender 2024 is geopend. Plan nu jouw toertochten!

Nog op zoek naar goede voornemens? Wat dacht je van (meer) toertochten fietsen? Samen met organisatoren hebben we weer een mooie kalender voor 2024 samengesteld. Met ruim 1.800 tochten is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Veel plezier.
Kalender 2024 is geopend. Plan nu jouw toertochten!
Kalender 2024 is geopend. Plan nu jouw toertochten!
Nieuwe routes fietsen in een mooie omgeving? Dan is een toertocht wat voor jou. Van racefietser tot mountainbiker en gravelbiker; ieder weekend kun je wel ergens in Nederland meedoen aan een gave tocht. Ook in 2024 is de keuze weer reuze. Van slalommen over singletracks in Drenthe tot heuvels bedwingen in Limburg. En van doortrappen over Noord-Hollandse dijken tot genieten van Brabantse gezelligheid op een pauzeplek.

Op onze kalender vind je met ruim 1.800 toertochten het grootste aanbod van heel Nederland: er zit dus altijd wel een tocht voor je bij. Van lokale tochten met een paar honderd deelnemers tot het grootschalige Limburgs Mooiste. Bovendien vind je op Fietssport altijd het meest actuele aanbod.

Bekijk de kalender

Begin met plannen

Onze kalender werkt super simpel. Je kunt onder andere filteren op racefiets-, mountainbike- of graveltochten, afstand, plaats en datum. Bekijk nu alle toertochten tot en met februari. Wil je graag verder vooruitplannen? Word dan snel PLUS-lid en je hebt toegang tot de hele kalender van 2024.
 
Met Fietssport PLUS zijn jij en je fiets goed verzekerd tijdens een rit, ook tijdens toertochten.

Leden kunnen hun favoriete tochten alvast toe aan hun profiel en kunnen zich eenvoudig inschrijven. Nog geen PLUS-lid? Meld je dan aan en profiteer van talloze voordelen, waaronder een mooie korting op het inschrijfgeld. Veel plezier met plannen en tot ziens op de fiets! 

Word PLUS-lid

 
Verzeker je fiets

Rijd je veel tochten? Dan is het slim je je fiets te verzekeren. Met de betrouwbare NTFU-fietsverzekering ben je na een valpartij zo weer op weg. Ook handig: één prijs voor al je fietsen en 97% van de schadeclaims wordt binnen 2 weken uitgekeerd.

Zeker op je zadel
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant