• Toertochten
  • Gewijzigd op 28 september 2018

Heide en Duinentocht

Voor mountainbikers en veldrijders is de Heide en Duinentocht in het Brabantse Vlijmen een begrip op de kalender. Dit jaar, op zondag 11 november, kun je kiezen uit twee prachtige en unieke routes van 30 en 50 km.
Heide en Duinentocht

Ook dit jaar heeft het routeteam weer haar uiterste best gedaan om twee compleet nieuwe en verrassende routes uit te zetten. De twee routes lopen door de natuurgebieden ten zuiden van Vlijmen, zoals de IJzeren man en de Vughterheide. De 30-km-route is bij uitstek geschikt voor gezinnen, kinderen en minder geoefende mountainbikers. De 50-km-route is bedoeld voor mountainbikers die een echte uitdaging zoeken.

Koek en zopie

Je wordt in de watten gelegd met een onder meer een uitgebreide verzorgingspost met sportdrank en koek langs het parcours, bewaakte fietsenstalling, douchegelegenheid, de mogelijkheid om je fiets af te spuiten en na afloop een gezellige kantine waar je kunt nagenieten van een hapje en drankje.

Scan en go!

Door je van tevoren in te schrijven en te betalen, voorkom je gedoe met geld en inschrijfformulieren. Bij de inschrijftafel hoef je alleen je NTFU-pas of barcode te laten scannen en vervolgens mag je op je fiets springen. Eenvoudiger kan dus niet. Deelname kost 5 euro en NTFU/KNWU/VWB leden betalen 4 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen. Jeugd tot 16 jaar betaalt 2 euro.

Voorinschrijving mogelijk via de Fietssport kalender en Toerclub Vlijmen.

 

Korting met Fietssport PLUS

Met Fietssport PLUS ontvang je korting op NTFU-evenementen uit de Fietssport-kalender. Deze korting kan oplopen tot 3 euro. Mooi meegenomen!

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant