• Toertochten
  • Gewijzigd op 31 mei 2024

Handig: plan en blijf op de hoogte

Vind je het lastig om tijd vrij te maken voor een leuke toertocht? We hebben de oplossing in huis: begin met plannen. Dit doe je eenvoudig door een tocht van onze kalender uit te zoeken en op te slaan als favoriet. Wij houden je dan op de hoogte!
Handig: plan en blijf op de hoogte
Handig: plan en blijf op de hoogte

Sluit je aan bij Fietssport

De eerste stap is je aansluiten bij Fietssport. Je voegt toertochten dan eenvoudig toe aan je favorieten en bouwt zo jouw persoonlijke toertochtkalender op. Bovendien kun je sneller inschrijven. Bij een voorinschrijving op onze site worden je gegevens namelijk al automatisch ingevuld. Handig toch?

Je hebt keuze uit twee type lidmaatschappen: Basic en PLUS. Met een gratis basisaccount kun je tochten plannen, maar met een PLUS-account verschijn je pas echt goed aan de start. Al jouw fietsen zijn dan namelijk verzekerd, je ontvangt 4x per jaar ons magazine én je krijgt korting op je inschrijving. En dat voor nog geen appelpunt per jaar.

Word Fietssport-lid
 

Houd Fietssport bij de hand

Wil je snel toegang tot de kalender? Voeg onze website dan toe aan je lijst met favorieten of het startscherm van je telefoon. Nog beter: download  onze gratis app voor Android of iOS. Dan heb je met een paar klikken de toertochten bij de hand.

Download de app
 

Gebruik de filter

Onze kalender bevat bijna 700 evenementen met in totaal meer dan 2.000 routes. Jouw favoriete tocht staat daar tussen, maar hoe vind je die? Nou, met de filter. Bepaal op welke fiets (mountainbike, racefiets of gravelbike) je een tocht wilt fietsen, hoe lang de route mag zijn en waar die plaatsvindt. Wij schotelen je daarna de best passende opties voor.

Sla op als favoriet

Heb je jouw favoriete tocht gevonden? Sla die dan op als favoriet door in het kalenderoverzicht op het icoontje rechtsbovenin te klikken. Wordt het icoontje donker? Dan vind je de tocht terug in de favorietenlijst van jouw account. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de inschrijving. Je ontvangt een mailtje wanneer de tocht bijna begint én wanneer de voorinschrijving sluit.

Schrijf je in via Fietssport

Heb je jouw persoonlijke toertochtkalender compleet? Dan hoef je alleen nog maar in te schrijven. Bij veel tochten kun je gebruik maken van de daginschrijving. Wil je jouw plekje al eerder veilig stellen? Maak dan gebruik van de voorinschrijving. Bij de meeste tochten op onze kalender kun je gemakkelijk via Fietssport inschrijven. Jouw gegevens worden (als je bent ingelogd) automatisch ingevuld. Je hoeft alleen maar een afstand te kiezen en te betalen. Veel plezier met plannen! 
 
Bart van de Vossenberg
Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant