Laatst gewijzigd op 11 september 2018
Laatst gewijzigd op 11 september 2018

De Hel van Zuid-Limburg

De naam zegt alles, dit belooft wat. De Hel van Zuid-Limburg gaat zondag 14 oktober voor de dertigste keer van start vanuit het pittoreske Oirsbeek.
De Hel van Zuid-Limburg

Zin om mee te fietsen, de uitdaging aan te gaan in de Limburgse heuvels en een keer een kijkje te nemen bij de organiserende club TWC Bergop? Reis dan af naar het zuiden. Na de start in Oirsbeek kun je aan de slag met een route van 30, 40 of 50 km.

Klimmen en dalen

De routes doen onder andere het Danikerbos en Stammenderbos aan. Hier vind je een aantal mooie beklimmingen en afdalingen. Ook word je door typisch Zuid-Limburgse holle wegen geleid. Met mooie vergezichten ben je verzekerd van een prachtige MTB-tocht.

Verzorging

Onderweg zijn twee pauzeplaatsen waar iedereen zijn of haar dorst kan lessen (thee en sportdrank) en de innerlijke mens versterken (bananen en wafels). Bij de start- en finishlocatie is douchegelegenheid aanwezig voor zowel de fiets als de fietser. Verder kun je hier uiteraard ook een hapje en een drankje nuttigen.

Meer info en inschrijven zie de Fietssport kalender

Geschreven door Wilma Vorselman

Snel en met korting starten bij 2.500+ tochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info

Deel dit artikel