• Toertochten
  • Gewijzigd op 11 juni 2020

De eerste virtuele editie van Hago Limburgs Mooiste

Zaterdag 6 juni staat Hago Limburgs Mooiste op de kalender, de virtuele kalender wel te verstaan. Vanaf 14.00 uur fiets je samen met Lars Boom 35 km door het digitale heuvelland.
De eerste virtuele editie van Hago Limburgs Mooiste

Fietssport League

Hoogtemeters sprokkelen in Limburg of genieten van een prachtige rit door de polder. Van de Friese dijken bedwingen tot uitkijken naar dat welverdiende biertje. En van rustig peddelen en bijkletsen tussen de molens tot in een gecontroleerde groep met strak tempo naar de tussenstop knallen.Nederland barst van de prachtige toertochten. Helaas worden er, in ieder geval tot 1 september, geen toertochten georganiseerd. Om toch van de mooiste routes te kunnen genieten, organiseren NTFU en Bkool de Fietssport League. Op zaterdag 6 juni fiets je de virtuele editie van Hago Limburgs Mooiste. Een week later staat de virtuele Ronde van Arnhem op het programma. 

Lars Boom wint de Tour-etappe naar Arenberg

Fiets mee met wegkapitein Lars Boom

Er wordt niet alleen vanuit de woonkamer gefietst, maar ook op het start-finishplein in Heerlen. Daar fietsten enkele prominenten onder leiding van wegkapitein Lars Boom 35 km door het digitale heuvelland. Vergezel jij de oud-renner van o.a. Astana, Belkin en Team LottoNL-Jumbo? Registreer dan een Bkool-account en klik hier om deel te nemen. De gezamenlijke start is om 14.00 uur. Daarna kun je nog een week lang de route nafietsen.

Na je registratie kun je een maand lang gratis gebruik maken van het platform. Benieuwd hoe Bkool precies werkt en wat je er allemaal mee kunt? Wij leggen het uit.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant