• Toertochten
  • Gewijzigd op 27 maart 2019

Alle toertochten met prominenten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU. Deze toertochten zijn er in allerlei soorten en maten. Om door de bomen het bos te zien, stellen we regelmatig een thema-ridelist op. In dit geval selecteren we alle toertochten met prominenten.
Alle toertochten met prominenten

Ex-wielrenners, wielrenners uit huidige profpeloton, een oud Tour-winnaar, een Olympisch kampioen, een voormalig wereldkampioene veldrijden en wielrenners met een meer bescheiden palmares. Ze hebben allemaal één ding gemeen; ze hebben hun eigen toertocht.

Prominent in beeld

Fietsen over dezelfde routes die jouw (lokale) held heeft afgelegd om de top te bereiken is altijd gedenkwaardig. Deze bekende wielrenners delen dit graag met hun fans en rijden in de meeste gevallen zelf ook mee over de wegen waar ze groot zijn geworden. In de lijst hieronder vind je een volledig overzicht van alle NTFU-toertochten in 2019 waaraan bekende wielrenners zijn verbonden en/of zelf meefietsen. 

Toertochten met Prominenten

Wil je meer ridelists met een bepaald thema? Schrijf je dan in voor de Fietssport nieuwsbrief. Je ontvangt maandelijks de meest recente Fietssport-artikelen in jouw mailbox. 

Jeroen Scholman
Door Jeroen Scholman

Brede interesse in sport, maar van wielrennen gaat mijn hart sneller kloppen. Ik zorg op fietssport.nl voor de leukste artikelen en ridelists en op social media voor het uitlichten van de meest fantastische toertochten.

Dit vind je misschien ook interessant