Laatst gewijzigd op 27 maart 2019
Laatst gewijzigd op 27 maart 2019

Alle toertochten met prominenten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU. Deze toertochten zijn er in allerlei soorten en maten. Om door de bomen het bos te zien, stellen we regelmatig een thema-ridelist op. In dit geval selecteren we alle toertochten met prominenten.
Alle toertochten met prominenten

Ex-wielrenners, wielrenners uit huidige profpeloton, een oud Tour-winnaar, een Olympisch kampioen, een voormalig wereldkampioene veldrijden en wielrenners met een meer bescheiden palmares. Ze hebben allemaal één ding gemeen; ze hebben hun eigen toertocht.

Prominent in beeld

Fietsen over dezelfde routes die jouw (lokale) held heeft afgelegd om de top te bereiken is altijd gedenkwaardig. Deze bekende wielrenners delen dit graag met hun fans en rijden in de meeste gevallen zelf ook mee over de wegen waar ze groot zijn geworden. In de lijst hieronder vind je een volledig overzicht van alle NTFU-toertochten in 2019 waaraan bekende wielrenners zijn verbonden en/of zelf meefietsen. 

Toertochten met Prominenten

Wil je meer ridelists met een bepaald thema? Schrijf je dan in voor de Fietssport nieuwsbrief. Je ontvangt maandelijks de meest recente Fietssport-artikelen in jouw mailbox. 

Geschreven door Jeroen Scholman

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS

Deel dit artikel