Toertochten Gewijzigd op 15 februari 2018

9x Prestatieve wielerevents

9x Prestatieve wielerevents Twee derde van de fietsers is fanatiek ingesteld, zo blijkt uit de Wielersportmonitor. Ben jij ook fanatiek, doelgericht en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan zijn deze 9x prestatieve wielerevents iets voor jou.

1

Veluwse Wintercompetitie MTB Wedstrijd Fun klasse

Nunspeet (Gelderland)

 Veluwse Wintercompetitie MTB Wedstrijd Fun klasse
 Veluwse Wintercompetitie MTB Wedstrijd Fun klasse Bekijk deze tocht

De Veluwse MTB-competitie bestaat uit een serie laagdrempelige wedstrijden tijdens de zomer- én winterperiode. Deze funklasse wedstrijden zijn de ideale mogelijkheid om kennis te maken met mountainbiken in competitieverband. Onthoud wel: meedoen is belangrijker dan winnen.

Bekijk deze tocht
 
2

AGU MTB Race Ameland

Hollum-Ameland (Friesland)

AGU MTB Race Ameland
AGU MTB Race Ameland Bekijk deze tocht

Snelheid, afwisseling, techniek, strand, singletracks, duin- en bospaden zijn de ingrediënten van de AGU MTB Race Ameland. In verschillende categorieën, zowel individueel als in teamverband, wordt gestreden om het hoogste plekje op het podium.

Bekijk deze tocht
 
3

Ronde van Arnhem

Arnhem (Gelderland)

Ronde van Arnhem
Ronde van Arnhem Bekijk deze tocht

De Ronde van Arnhem is een prachtige opener van het wegseizoen. Lekker toeren over de Veluwe. Tot je de voet van de Posbank bereikt. Daar begint een klimtijdrit. Geef alles op deze 2 km lange klim en laat zien dat jij de beste klimmer bent.

Bekijk deze tocht
 
4

Holland Classic - MTB Tijdrit

Arnhem (Gelderland)

Holland Classic - MTB Tijdrit
Holland Classic - MTB Tijdrit Bekijk deze tocht

Op zondag kunnen mountainbikers en wielrenners op hun gemak de mooiste plekjes van de Veluwe ontdekken tijdens de Holland Classic toertocht. Een dag eerder kunnen fanatieke fietsers hun borst nat maken. Daag jezelf uit en zet een mooie tijd neer op het 11 km lange MTB-parcours door de bossen rondom Papendal.

Bekijk deze tocht
 
5

Holland Classic - ToerCup 2.0

Arnhem (Gelderland)

Holland Classic - ToerCup 2.0
Holland Classic - ToerCup 2.0 Bekijk deze tocht

Dit keer geen tocht waar de snelste wint. De winnaar van de ToerCup is diegene die zich het best aan zijn vooraf opgegeven gemiddelde snelheid houdt. Het wordt je niet makkelijk gemaakt; je mag geen fietscomputers of GPS gebruiken, je kent de route en afstand niet van tevoren en onderweg kom je verschillende obstakels en uitdagingen tegen.

Bekijk deze tocht
 
6

MTB Streetrace Ruinen

Ruinen (Drenthe)

MTB Streetrace Ruinen
MTB Streetrace Ruinen Bekijk deze tocht

Op donderdag 7 juni klinkt in Ruinen het startschot voor de tweede editie van de MTB Streetrace. Op het parcours in het centrum van het Drentse dorpje zijn verschillende kunstmatige obstakels ingebouwd zodat je flink aan de bak moet.

Bekijk deze tocht
 
7

STREETRACE ODILIAPEEL

Odiliapeel (Noord-Brabant)

STREETRACE ODILIAPEEL
STREETRACE ODILIAPEEL Bekijk deze tocht

In en net buiten het Brabantse dorp hebben de Peeltrappers een uitdagend parcours van 2,5 km met enkele natuurlijke en kunstmatige obstakels uitgezet. Onderweg fiets je door een magazijn, over een dieplader en een oude defensiebunker uit de Tweede Wereldoorlog. Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Goed verzekerd tijdens wedstrijdjes

Heb je een Fietssport PLUS-account? Dan ben je verzekerd voor schade bij deelname aan wedstrijden van de NTB (Triatlonbond) en categorie-4 wedstrijden van de KNWU (funklasse en interclubwedstrijden).

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen