• Routes + Reizen
  • Gewijzigd op 11 augustus 2020

Fiets met Lars Boom de Vuelta etappe Breda-Breda

Deze zomer zou de Spaanse Vuelta-karavaan onder meer Breda bereiken tijdens La Vuelta Holanda, maar vanwege het coronavirus gaat dit feestje niet door. Gelukkig kun je de etappe Breda-Breda van 10 tot en met 16 augustus virtueel fietsen.
Fiets met Lars Boom de Vuelta etappe Breda-Breda
Fiets met Lars Boom de Vuelta etappe Breda-Breda

Samen met fietsplatform Bkool is een etappe samengesteld met daarin de hoogtepunten van Breda. De speciale etappe is voor iedereen in 3D én via video te rijden. Van 10 tot en met 16 augustus is het parcours beschikbaar. De etappe kenmerkt zich door de hoogtepunten van Breda en omstreken: van de Grote Kerk tot de Brabantse Wal, en van het Stadspark Valkenberg tot het Mastbos, je komt ze allemaal tegen.

Blijf jij in het wiel van Lars Boom?

Op 16 augustus vindt in de Koepel van Breda een speciaal evenement plaats waar er samen met exetappewinnaar van de Vuelta Lars Boom de route wordt gefietst. Met dank aan Tacx is voor iedereen een fietstrainer beschikbaar en je krijgt de kans om met de voormalig etappewinnaar wielerverhalen op te halen.

Uniek: fietsen in de Koepel

Aanmelden kan nog!

Wil jij één van deze gelukkigen zijn? Dat kan! Fietssport stelt 10 plekken beschikbaar voor het event in de Koepel. Meld je hier gratis aan.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant