• Overig
  • Gewijzigd op 10 juni 2024

Vaderdag: 5x cadeautips voor fietsgekke vaders

Op zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Wij helpen je uit de brand met onze 5x tips voor fietsgekke vaders. Doe je er je voordeel mee.
Vaderdag: 5x cadeautips voor fietsgekke vaders

Beste fietsblad

Fietssport magazine is het leukste (en grootste) fietsblad van Nederland. Geef palief een lidmaatschap cadeau en iedere 3 maanden ploft een 84 pagina dikke inspiratiebom vol routeverhalen, interviews, spullen, testen en reisreportages op zijn deurmat.

Lekker lezen


Ontbijt op bed

Klaagt je vader wel eens over ‘pap in de benen’? Dan is de kans groot dat-ie ’s ochtends de verkeerde brandstof naar binnen werkt. Verras je paps daarom niet met slappe croissants, maar met een lekker en gezond bordje…  pap! Met deze 3 recepten trapt hij voortaan de stenen uit de straat.

Nooit meer pap in de benen


Toffe toertocht(en)

Wel eens aan een sportief cadeau gedacht? Wat dacht je van een startbewijs voor een toertocht? Neem een kijkje op onze kalender, kiest een tocht uit (race, mtb of gravel) en schrijf je vader in. We beloven je dat hij dit veel toffer vindt dan de zoveelste suffe tegoedbon van de Karwei. 

Toffe tocht


Nieuwe plekken ontdekken

Maak je pa blij met onze route- en reisverhalen. In ons online magazine struikel je over de puike plekken, van dichtbij huis tot ver(der) weg. Wat dacht je van mountainbiken op de Veluwezoom, gravelen in Belgisch Pajottenland of cols beklimmen in Catalonië? De verhalen doen we cadeau. Voor het downloaden van routes heb je een PLUS-lidmaatschap nodig.

Op avontuur


Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant