• Overig
  • Gewijzigd op 16 augustus 2022

Nieuwe ledenevents in augustus

In augustus staan weer 2x supertoffe events voor onze leden op stapel: In het wiel van Hennie Kuiper en Bikepacken met de boswachter. Ben jij lid en wil je van de partij zijn? Geef je dan snel op: het aantal plekken is zeer beperkt.
Nieuwe ledenevents in augustus

Als lid van het Fietssport Plus/NTFU-peloton doen we er alles aan om jouw maximaal van het fietsen te laten genieten. Zo zijn we dit jaar begonnen met het organiseren van evenementen. Niet voor Jan en alleman, maar exclusief voor leden. De voorgaande events waren een doorslaand succes en daarom rollen we de komende tijd een aantal nieuwe belevenissen uit. Het aantal plekken is zeer beperkt, dus schrijf je nu (gratis) in!

Unieke ledenevents

Dit zijn de evenementen die in augustus op stapel staan:

 

In het wiel van Hennie Kuiper
Denekamp | zondag 14 augustus 2022

Hennie Kuiper is een levende wielerlegende. De basis voor zijn roemrijke carrière legde hij in de omgeving van Denekamp. Als trotse Twent vindt de oud-olympisch en -wereldkampioen het machtig mooi om samen met jou een rondje (60 km) door zijn prachtige geboortestreek te trappen. Onderweg kun je bij Hennie in het wiel kruipen en hem de hemd van het lijf vragen. Dit kan natuurlijk ook tijdens de uitgebreide rondleiding die hij voor de uitgebreide lunch in het Hennie Kuiper Wielermuseum geeft. Een onvergetelijke dag!

 

Bikepacken met de boswachter
Veluwe | zaterdag & zondag, 27-28 augustus 2022

Samen met een boswachter ga je op fietsavontuur. Voordat we aan het einde van de middag de bossen induiken, hangen we je stalen ros eerst vol met tassen van Vaude. Ook hebben we bivakzakken en matjes van het duurzame Duitse outdoormerk voor je geregeld. Daarna trappen we vanaf Radio Kootwijk ontspannen naar een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. Na een hapje en een drankje én een lezing van de boswachter over het effect van fietsen op de natuur vallen de luiken dicht. ’s Ochtends kruipen we uit onze bivakzak en slingeren we via de Veluwe terug naar de 'Kathedraal', oftewel het startpunt.

Meld je gratis aan

Om kans te maken op deelname meld je je gratis aan via het formulier onderaan onze speciale ledenpagina. Je kunt voor 'In het wiel van Hennie Kuiper' en 'Bikepacken met de boswachter' t/m 1 augustus 2022 inschrijven. Na het sluiten van de aanmelding hoor je of jij tot de gelukkige deelnemers behoort. Als je niets hoort, dan ben je helaas buiten de boot gevallen. Volgende keer beter!

UPDATE: de ledenevents zijn volgeboekt en de inschrijving is gesloten!

Uiteraard zitten we niet stil. In de tweede helft van het jaar zetten we nog meer evementen voor leden op touw. Houd onze website en socialmediakanalen in de gaten. 

Zo word je Fietssport PLUS-lid

Nog geen Fietssport PLUS-lid? Meld je dan nu aan en profiteer van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen, waaronder een fietsverzekering, 4x per jaar Fietssport magazine in de bus, gratis route downloads, korting op toertochten en nog veel meer. 

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant