Exclusieve ledenevents

Exclusieve ledenevents

Speciaal voor NTFU-leden organiseren we samen met partners een reeks exclusieve evenementen. Met jouw Fietssport-ledenpas krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij fietsmerken, maak je een rit met grootheden uit de wielersport of leer je hoe een mountainbikeroute tot stand komt. Wil je hierbij zijn? Meld je dan gratis aan.

Om jou de beste beleving te bieden, is er slechts een beperkt aantal plekken per evenement beschikbaar. Om kans te maken op deelname meld je je gratis aan via onderstaand formulier. Je kunt je t/m 5 februari 2022 inschrijven. Na het sluiten van de aanmelding hoor je of jij tot de gelukkigen behoord. 

Proef de Ronde

Oudenaarde (België) | zaterdag 19 maart 2022

We nemen je mee naar Vlaanderen, de bakermat van de wielersport  In Oudenaarde bezoeken we een expositie over de mooiste wielerklassieker ter wereld. Daarna begint het echte feest: onder leiding van niemand minder dan oud-winnaar Johan Museeuw (a.k.a. de Leeuw van Vlaanderen) verkennen we 60 km van het parcours en bedwingen we onder meer de Oude Kwaremont, Paterberg en Koppenberg. Na terugkomst genieten we in het Centrum voor de Ronde van Vlaanderen van een Kwaremontje en kijken we de finale van Milan-San Remo op TV.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Kwaremont en de Kwaremont Shop

Zó leg je een MTB-route aan

Arnhem | zaterdag 26 maart 2022

Patrick Jansen - dé routebouwer van Nederland - laat je 's ochtends zien hoe je een MTB-route aanlegt. Veel MTB-routes in Nederland zijn van zijn hand. In de omgeving van Arnhem trek je met deze bevlogen mountainbiker, bosbouwer en routebouwer het bos in. Onderweg leer je van alles over hoe een route gebouwd wordt: van idee tot de eerste schop in de grond. Daarna is het tijd voor actie en stap je op de fiets. Samen met het team van Fietssport rijd je over de uitdagende singletracks die onderdeel uitmaken van het routenetwerk Zuid-Veluwe.

Fiets als een prof

Valkenburg | zaterdag 3 april 2022

Je wordt gastvrij ontvangen met koffie en Limburgse vlaai in het Shimano Experience Center in Valkenburg. Je gaat erop uit met een van de nieuwste fietsen, maar niet voordat je de nieuwste Shimano-spullen hebt bekeken in de Experience zelf. Voordat je vertrekt, krijg je van de mechaniekers van Shimano uitgebreide uitleg over je fiets, maar ook over allerlei andere technische onderwerpen. In de eigen ingericht werkplaats helpen deze mechaniekers je graag met al jouw technische vragen. Genoeg gepraat? In de middag word je begeleid door een Shimano-volgauto tijdens jouw rit om te genieten van de mooie natuur van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Uiteraard is een lunch ook onderdeel van deze leuke dag in het zuiden van het land.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Shimano.
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen