Exclusieve ledenevents

Exclusieve ledenevents

Speciaal voor NTFU-leden organiseren we samen met partners een reeks exclusieve evenementen. Zo krijg je met jouw Fietssport-ledenpas een uniek kijkje achter de schermen bij fietsmerken, maak je een rit met grootheden uit de wielersport, ga je op een bikepacking-avontuur of mag je fietsen testen. 

Deze Fietssport-ledenevents zijn al geweest

 

Deze Fietssport-ledenevents vinden nog plaats

Biken met Bart Brentjens

Altijd al met Bart Brentjens willen mountainbiken? Blokkeer dan zaterdag 29 oktober in je agenda voor een social ride met dé allereerste olympische MTB-kampioen. Bart is tegenwoordig team manager van het CST PostNL Bafang MTB Racing Team, met o.a. Anne Tauber in de gelederen. Ook was hij commentator bij Red Bull Racing TV. Tijdens dit exclusieve ledenevent neemt Bart je mee over de mooie trails van het Rijk van Nijmegen. Onderweg kun je hem vragen stellen en hij deelt graag een paar van zijn geheime MTB-tips en tricks. Schrijf je in via het onderstaande formulier.

Blijf op de hoogte van nieuwe Fietssport-ledenevents

We organiseren regelmatig ledenevents. Weten wanneer de volgende plaatsvindt en hoe jij erbij kunt zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Tip: wacht niet te lang met inschrijven voor een evenement: door de grote interesse en het beperkt aantal beschikbare plekken zitten onze events binnen no-time vol.
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen