• Overig
  • Gewijzigd op 4 januari 2022

Nieuw in 2022: Fietssport ledenevents

In 2022 gaan we een aantal toffe evenementen voor Fietssport PLUS-leden organiseren. Met jouw ledenpas krijg je o.a. een kijkje achter de schermen bij fietsmerken, maak je een rit met wielerhelden of leer je hoe een mtb-route tot stand komt.
Nieuw in 2022: Fietssport ledenevents

Als lid van het NTFU/Fietssport-peloton doen we er alles om jou optimaal van het fietsen te laten genieten. Daarom hebben we besloten om in 2022 evenementen te organiseren. Niet voor Jan en alleman, maar exclusief voor leden. Deze events zijn leuk, informatief en kleinschalig - omdat we jou de beste beleving willen bieden!

Exclusieve ledenevents

Dit zijn de evenementen die we tot nu toe hebben uitgerold:

We nemen je mee naar Vlaanderen, de bakermat van de wielersport. In Oudenaarde bezoeken we een expositie over de mooiste wielerklassieker ter wereld. Daarna begint het echte feest: onder leiding van niemand minder dan oud-winnaar Johan Museeuw (a.k.a. de Leeuw van Vlaanderen) verkennen we 60 km van het parcours van De Ronde.

 

MTB-routebouwer Patrick Jansen laat je zien hoe je een mountainbikeroute aanlegt. Samen met deze bevlogen biker en bosbouwer trek je In de omgeving van Arnhem het bos in. Onderweg leer je wat er allemaal bij het bouwen van een goede mtb-route komt kijken. Daarna is het tijd voor actie en ga je een stukkie trappen met het Fietssport-team.

 

In het Shimano Experience Center in Valkenburg kun je je vergapen aan de mooiste onderdelen. Ook geven de mechaniekers van Shimano je uitgebreide uitleg over jouw fiets, maar ook over allerlei andere technische onderwerpen. Daarna is het tijd voor actie: je trekt met een gloednieuwe testfiets de Limburgse heuvels in. Een Shimano-volgauto zorgt ervoor dat je onderweg niets tekort komt.

Meld je gratis aan

Om kans te maken op deelname meld je je gratis aan via het formulier onderaan onze speciale ledenpagina. Je kunt je t/m 5 februari 2022 inschrijven. Na het sluiten van de aanmelding hoor je of jij tot de gelukkigen behoord.

Uiteraard blijft het hier niet bij. In de loop van 2022 zullen we nog meer evementen voor leden op touw zetten. Van workshops tot pop-up rides en meet and greets met oud-kampioenen zoals Anna van der Breggen en Bart Brentjens.

Zo word je Fietssport PLUS-lid

Nog geen Fietssport PLUS-lid? Meld je dan nu aan en profiteer van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen, waaronder een fietsverzekering, 4x per jaar Fietssport magazine in de bus, gratis route downloads, korting op toertochten en nog veel meer. 


 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant