• Overig
  • Gewijzigd op 21 februari 2024

Filmtip: Lightfall

Denk jij dat je aardige fietsfoto's schiet? Kijk dan even naar Lightfall. In de video zie je hoe Sterling Lorence, een van 's werelds beste MTB-fotografen, te werk gaat. De Canadees schiet prachtige beelden, maar daar moet-ie wel wat voor doen.
Filmtip: Lightfall
Filmtip: Lightfall

Een kiekje schieten kan iedereen Maar een foto maken waar je mond van openvalt, dat is andere koek. Sterling Lorence doet het laatste. De Canadees staat bekend als een van de allerbeste MTB-fotografen ter wereld. Vooral in de freeride-wereld heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo sierden zijn foto's de afgelopen 20 jaar covers van talloze fietsbladen.

In dit artikel geven we 6x tips voor het maken van mooie foto's met je telefoon.


De bevlogen fotograaf neemt je in Nightfall mee naar de machtige mooie, maar vaak in nevelen gehulde kustbergen van Vancouver. In de video laat-ie laat zien dat wat er allemaal bij het maken van hét perfecte plaatje komt kijken. Wie weet leer je er nog wat van. Kijk en geniet!

Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant