• Overig
  • Gewijzigd op 6 oktober 2017

Fietssport Magazine 5/2017

Met Groen als thema voor het oktobernummer wilden we het liefst een reisreportage over Groenland, maar helaas, de fietsmogelijkheden zijn daar toch heel beperkt. Dan maar Noorwegen, ook héél groen.

Het werd wel een heel nat avontuur voor onze reisredacteur Bram; een prachtig verhaal inclusief foto's leverde het op. Deze kun je alvast hier lezen.

Wist je dat sporten in het groen extra gezond is? We vroegen het aan hoogleraar Beleving en waardering van natuur en landschap, Agnes van den Berg, die hierover wetenschappelijke bewijzen heeft gevonden.

De testredactie neemt de nieuwe Ridley Fenix SLX disc en twee 29-ers, de Bulls Copperhead en de Radon ZR 7, onder de loep en voor de Fietsspot-rubriek gingen we op de koffie bij KAMU in Breda.

Onze inspanningsfysioloog Marcel Schmitz legt alle ins en outs uit van taperen, we zetten de allerlaatste wegtoertochten voor je op een rij en je leest alles over de nieuwe fietsbeurs Euro Cycling XP, ook hier te lezen. En dat is slechts een greep uit de inhoud. Veel leesplezier!

 

 

 

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Fietssport verschijnt ook op papier, een magazine boordevol inspiratie voor sportieve wielrenners en mountainbikers. De onafhankelijke redactie bestaat uit fanaten die de ontwikkelingen op fietsgebied nauwgezet volgen.

Lees meer
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant