• Overig
  • Gewijzigd op 13 juni 2023

Fiets over de Afsluitdijk en maak kans op een mooi Fietssport windjack

De Afsluitdijk gaat op 1 en 2 juli eenmalig open voor fietsers. Grijp je kans en trap met zoveel mogelijk fietsvrienden over de kaarsrechte waterkering. Bedwing de ‘col van de lage landen’ en wie weet win jij ons nieuwe Fietssport windjack. Succes!
Fiets over de Afsluitdijk en maak kans op een mooi Fietssport windjack
Fiets over de Afsluitdijk en maak kans op een mooi Fietssport windjack
EIN-DE-LIJK! De Afsluitdijk gaat open voor fietsers en wandelaars. Een unieke kans om op zaterdag 1 juli of zondag 2 juli over de 32 kilometer lange dijk te fietsen. Op beide dagen kun je tussen 8.00 uur en 18.00 uur over het fonkelnieuwe fietspad langs de Waddenkant zoeven.

Maak kans op een Fietssport windjack

De Afsluitdijk is een feest om overheen te fietsen. Blik op oneindig en trappen maar. Toch kan een flinke bak tegenwind er voor zorgen dat genieten afzien wordt en grijnzen verandert in grimassen. Daarom belonen wij alle stoempers die de dijk bedwingen met de virtuele Muur van Woei medaille.

Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is je Strava-account koppelen met de Fietssport-app (onder 'Mijn Profiel') en over de uitgerolde asfaltstrook te blazen. 

Voltooi je deze uitdaging, dan maak je ook nog eens kans op een superhandig Fietssport-windjack, verkrijgbaar in een heren- en damesuitvoering!
Veel plezier. 
Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant