• Overig
  • Gewijzigd op 12 maart 2021

De lente komt met Fietssport Magazine

Nieuw voorjaar, nieuw magazine! In deze eerste Fietssport van het jaar slaan we je om de oren met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe rubrieken en, uiteraard, ook nieuwe fietsen.
De lente komt met Fietssport Magazine

Te beginnen bij de Fietssport-app die we deze maand lanceren. Een complete digitale wielergids; alle toertochten, routes en leuke koffiestops in Nederlands heb je straks altijd bij je. Ook de meest uitdagende kasseienstroken, klimmetjes en gravelwegen vind je erin terug. 

De Fietssport-app is gratis te downloaden voor elk NTFU- of FietssportPlus-lid. In elke editie lichten we in de nieuwe rubriek Spot twee bijzondere locaties uit, die je in de Fietssport-app kunt terugvinden. 

Welkom bij de club

Daarnaast introduceren we nog een nieuwe rubriek, Welkom bij de club. Wat maakt het zo aantrekkelijk om je bij een wieler- of mountainbikevereniging aan te sluiten? Berlinda uit het Overijsselse Markelo bijt de spits af en vertelt het je in geuren en kleuren. 

Oude vertrouwde rubrieken kom je natuurlijk ook gewoon weer tegen. Zo schotelen we je een test voor van de nieuwste Cube gravel bike, kun je weer smullen van de nieuwste spullen in de Fietsshop-rubriek, gingen we op de koffie bij een gave fietsspot, Freem in Utrecht én op verkenning bij de vernieuwde MTB-routes rond Deventer

Lekker wegdromen

En last but not least, dromen we weg bij reisreportages van Bram en Michel in de Duitse Eifel en Zwitsers Verbier. Pfff, aleen die foto's al. Ter inspiratie, voor als het weer kan, hopelijk deze zomer. Fingers crossed!

De lente-editie valt volgende week bij alle NTFU- en FietssportPlus-leden op de mat.

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Sluit dan een FietssportPLUS-account af voor € 42,- per jaar en ontvang elk kwartaal Fietssport Magazine. Inclusief fietsverzekering en korting op alle toertochten.

Fietssport Magazine
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant