• Overig
  • Gewijzigd op 17 juni 2022

Bioracer verlengt samenwerking met Fietssport/NTFU

Het Belgische fietskledingmerk Bioracer heeft de samenwerking met Fietssport/NTFU verlengd. Daar zijn we supertrots op. Het betekent namelijk dat we ons de komende jaren weer een gesoigneerde slag in de rondte kunnen trappen.
Bioracer verlengt samenwerking met Fietssport/NTFU

Blij met samenwerking

Bioracer is al jarenlang trouwe supplier van Fietssport/NTFU. Daarom zijn we ook superblij dat het Belgische merk de samenwerking met weer drie jaar verlengd heeft. Dat betekent dat nóg meer fietsclubs voordelig clubkleding kunnen aanschaffen en dat wij nóg meer wielrenners, mountainbikers en gravelaars blij kunnen maken met een tof Fietssport tenue.

Behalve dat Bioracer fietsers goed voor de dag laat komen, blinkt het merk ook uit in kwaliteit en innovatie. Zo wordt alle kleding in eigen huis (het Belgische Tessenderlo) ontwikkeld en uitgebreid door topsporters aan de tand gevoeld. Hierdoor zit een Bioracer outfit als gegoten waardoor je maximaal kunt presteren én genieten van de mooiste hobby ter wereld. 

Voordeel voor fietsclubs

Bij de NTFU aangesloten fietsverenigingen profiteren de komende jaren van korting op de aanschaf van clubkleding. Hiervoor kun je als club contact opnemen met een van de vertegenwoordigers van Bioracer. Hij of zij helpt je graag op weg.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hieronder de flitsende video die we maakten van alle fietsclubs die je al voor gingen. Zoals je ziet draait Bioracer nergens zijn hand voor om.

Gesoigneerde Fietssport kleding

Ook als Fietssport PLUS-lid profiteer je van de verlengde samenwerking met Bioracer. Zo heb je voor nog geen € 100,- een kledingset – broek en shirt, zowel in dames- als herenuitvoering – waarmee jij je fietsmaatjes deze zomer het nakijken geeft. Uiteraard hebben we ook handschoenen, sokken, windjasjes (en nog veel meer) in huis.

Als je de komende zomermaanden wilt shinen op de fiets, trakteer jezelf dan op een mooi Fietssport tenue.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant