• Ons werk
  • Gewijzigd op 24 mei 2024

NTFU krijgt prijs voor Outstanding National MTB Association

De NTFU is in de prijzen gevallen. Tijdens de IMBA Europe Summit in Oostenrijk werd de wielersportbond deze week uitgeroepen tot Outstanding National MTB Association. Troy Corsen nam de prijs trots namens de NTFU in ontvangst.
NTFU krijgt prijs voor Outstanding National MTB Association
NTFU krijgt prijs voor Outstanding National MTB Association
Hoera! De NTFU heeft tijdens de IMBA Europe Summit in Oostenrijk de Outstanding National MTB Association ontvangen. De inzet van de bond voor alle mountainbikers en gravelbikers in Nederland is de Europese belangenbehartiger voor MTB-ers niet ontgaan.

IMBA onder de indruk

Zo was de IMBA onder de indruk van de Woorden Raken. Ook die van jou campagne en de onlangs gepresenteerde MTB- en gravelvisie. Ook het op Strava data gebaseerde ondezoek naar de regulerende werking van mountainbikeroutes werd op waarde door de juryleden geschat. De prijs werd in ontvangst genomen door Troy Corsen (foto), belangenbehartiger MTB van de NTFU.

De award voor Outstanding National MTB Association is onderdeel van de jaarlijkse Take Care of Your Trails campagne en is een enorme aanmoediging voor de NTFU om zich te blijven inzetten voor jouw belangen als biker! Meer weten over de andere winnaars? Check hier de volledige uitslag van de verkiezingen.
Steun ons werk

De NTFU zet zich in voor wat jij als wielrenner, mountain- of gravelbiker belangrijk vindt. Dankzij jouw steun en die van 75.000 andere leden kunnen we dit werk blijven doen en uitbreiden. Vanaf 45 euro per jaar komen we (samen) verder.

Word PLUS-lid
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant