• Materiaal
  • Gewijzigd op 4 juni 2024

Win een racefiets of mountainbike van Merida

Fietssport geeft twee Merida-fietsen weg op Bike MOTION! De grootste fietsbeurs van de Benelux vindt dit jaar plaats van 1-3 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Wil je weten hoe je één van deze fietsen wint? Lees snel verder.

We verloten de Merida Scultura Disc 5000 en de Big Nine NX-edition. Meedoen is simpel. Bezoek tijdens Bike MOTION onze Fietssport-stand en laat je Scan & Go-code scannen. Je doet dan automatisch mee aan de loting. Heb je geen Scan & Go-code? Kies dan op de beurs bij onze stand voor een Fietssport PLUS account. Dan ding je ook mee naar één van de fietsen. De trekking is op maandag 11 maart waarna de winnaars persoonlijk op de hoogte worden gesteld. De te winnen Merida fietsen zijn natuurlijk ook te bewonderen bij onze stand, maar hieronder geven we je alvast een indruk.

 

De Merida Scultura Disc 5000

 

De Merida Big Nine NX-Edition

 

Gratis wielershirt

Ben je nog geen NTFU-lid? Dan hebben we een fantastische beursaanbieding. Sluit op onze stand een PLUS-account af, ontvang een gratis wielershirt t.w.v. € 69,- en begin gesoigneerd aan het nieuwe wielerseizoen. Ook nieuwe PLUS-gebruikers maken kans op een racefiets of mountainbike van Merida.

Bekijk de voordelen van Fietssport PLUS hier.

Fietssport op Bike MOTION

Fietssport en de NTFU vind je in Hal 10 onder nummer 10.D014. Voor Fietssport PLUS-gebruikers ligt er een cadeau klaar na het scannen van je Scan & Go-code. Geef je seizoenstart een extra zetje door een bezoek aan Bike MOTION. 

Met korting naar Bike MOTION

Wil je kans maken op één van deze Merida fietsen? Koop dan een kaartje voor Bike MOTION en loop langs de Fietssport-stand. Via onderstaande link koop je je kaarten met korting en krijg je er een gratis exemplaar van literair tijdschrift De Muur bij!

Mis deze kans niet
Jeroen Scholman
Door Jeroen Scholman

Brede interesse in sport, maar van wielrennen gaat mijn hart sneller kloppen. Ik zorg op fietssport.nl voor de leukste artikelen en ridelists en op social media voor het uitlichten van de meest fantastische toertochten.

Dit vind je misschien ook interessant