• Materiaal
  • Gewijzigd op 5 maart 2020

Win een gravelbike, racefiets of mountainbike van Giant

Fietssport geeft een Giant-fiets weg op Bike MOTION. De grootste fietsbeurs van de Benelux vindt dit jaar plaats van 28 februari tot en met 1 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Wil je weten hoe je de Giant gravelbike, racefiets of mountainbike wint?
Win een gravelbike, racefiets of mountainbike van Giant

Win een fiets van Giant

Win een gratis Revolt Avanced 1 (gravelbike), TCR Advanced 1 Disc (racefiets) of XTC Advanced 29er 2 (mountainbike) van Giant. Meedoen is supersimpel. Bezoek tijdens Bike MOTION onze Fietssport-stand en laat je Scan & Go-code scannen. Je doet dan automatisch mee aan de loting. Heb je geen Scan & Go-code? Schrijf je dan op de beurs en bij onze stand in voor een Fietssport PLUS account. Dan ding je vanzelfsprekend mee naar één van de fietsen.

Winnaar wordt geloot

De trekking is op maandag 9 maart waarna de winnaar persoonlijk op de hoogte worden gesteld. En als winnaar mag je zelf kiezen welke Giant-fiets je wint. Wil je van tevoren alvast een glimp opvangen van de fiets die je gaat winnen? Alle drie de Giant fietsen zijn te bewonderen bij onze stand of scroll nu verder om een eerste indruk te krijgen.

Win-win: onderaan dit artikel koop je kaarten met korting voor Bike MOTION.

De Giant Revolt Advanced 1 (gravelbike)

Specificaties gravelbike

De Giant TCR Advanced 1 Disc (racefiets)

Specificaties racefiets

De Giant XTC Advanced 29er 2 (mountainbike)

Specificaties mountainbike

Gratis wielershirt

Heb je nog geen Fietssport PLUS account? Dan hebben we een fantastische beursaanbieding. Sluit bij onze stand ter plekke een PLUS-account af, ontvang een gratis wielershirt t.w.v. € 69,- én maak kans op de gravelbike, racefiets of mountainbike van Giant. 

Bekijk de voordelen van Fietssport PLUS.

Fietssport op Bike MOTION

Fietssport en de Wielersportbond NTFU vind je in Hal 11 onder nummer 11.C043. Voor Fietssport PLUS-gebruikers ligt er een cadeau klaar na het scannen van je Scan & Go-code. Laat je seizoenstart gesmeerd lopen door een bezoek aan Bike MOTION. Zeker weten dat je niets mist en het optimale uit je bezoek haalt? Bekijk dan onze 10x tips voor Bike MOTION.

Lees de actievoorwaarden en spelregels van deze winactie.

Klaar voor het nieuwe fietsseizoen?

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Je volgende toertocht
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant