• Toertochten
  • Gewijzigd op 6 september 2023

Win startbewijzen voor de Saxo Dam tot Dam FietsClassic

Trakteer jezelf op een cadeautje door op 17 september mee te doe aan de Saxo Dam tot Dam FietsClassic. Zowel de start in hartje Amsterdam als de passage door de IJtunnel maken deze tocht uniek. Maak hier kans op gratis startbewijzen!
Win startbewijzen voor de Saxo Dam tot Dam FietsClassic
Win startbewijzen voor de Saxo Dam tot Dam FietsClassic
Starten op de Dam in Amsterdam. Met je racefiets door de IJtunnel trappen. Langs schilderachtige stadjes met ‘dam’ in de naam zoeven. Genieten van weidse uitzichten.

Het kan allemaal tijdens de Saxo Dam tot Dam FietsClassic die op zondag 17 september wordt georganiseerd. En jij kunt gratis aan deze tocht meedoen, want we geven (hieronder) 10x startbewijzen weg. Niet aan Jan en alleman, maar aan onze trouwe Fietssport PLUS-leden.

Mooie routes

Je hebt de keuze uit maar liefst vijf routes: 40, 60, 85, 105 of 150 kilometer. Volg de pijlen en geniet met volle teugen van het fraaie Noord-Hollandse landschap. Onderweg fiets je door prachtige plaatsen als Edam, Monnickendam, Schoorldam en Volendam. 

"Volg de pijlen en geniet met volle teugen van het fraaie Noord-Hollandse landschap"

Ook niet te missen zijn de pauzeplekken waar je even de benen kunt strekken en door vriendelijke vrijwilligers wordt getrakteerd op eten en drinken. Pech of ander ongemak? Dankzij de aanwezige medische verzorging en de handige mecaniciens ben je zo weer op weg. 

De reguliere inschrijving is nog t/m maandag 4 september geopend. Daarna kun je je nog via de Late Bird inschrijving - sluit op donderdag 14 september 23.59 uur - opgeven (2 euro extra). 

Iedereen kan dus aan deze toertocht meedoen, van keuvelaars tot doortrappers, van vriendengroepjes tot fietsclubs en van poldergekken tot Randstedelingen. Enthousiast geworden? Lees hieronder hoe je een gratis startbewijs kunt winnen!


Win een startbewijs

We geven maar liefst 10 startbewijzen weg. Hiervoor hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is het laagste punt van de Dam tot Dam FietsClassic? De winactie is exclusief voor Fietssport PLUS/NTFU-leden en loopt t/m 6 september 2023. Op 7 september maken we de winnaars via mail bekend.

De winactie is inmiddels afgelopen!

Winactie Saxo Dam tot Dam FietsClassic

*
*
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant