• Toertochten
  • Gewijzigd op 7 september 2018

Tour de Groningen

Met vijf afstanden staat op 9 september de TKP tocht vanuit Groningen op de agenda; van 35 tot maar liefst 330 km! Deze langste route volgt min of meer de provinciegrenzen en is als de Ronde van Groningen tot de nieuwste klassieker gebombardeerd.
Tour de Groningen

De organisatie geeft het evenement een echt regionaal tintje door de deelnemers gratis appelgebak en koffie/thee op bijzondere locaties aan te bieden. Op de landgoederen Verhildersum en Nienoord kun je dan ook uitstekend bijtanken. De deelnemers van de 330 km krijgen in plaats van appelgebak een lunch aangeboden.Daarnaast vraagt de organisatie op een bijzondere manier aandacht voor het UMCG kanker researchfonds. Dit doen ze door de tocht door het gebouw van het Groningse ziekenhuis te leiden waarbij de deelnemers langs de afdeling Oncologie fietsen.

Pasta party

Bij terugkomst kunnen de deelnemers van alle afstanden rekenen op een heerlijk bord pasta en live entertainment. Hier krijgen ze ook de kans om gebruik te maken van de diensten van sportmasseurs (op eigen kosten). Uiteraard zijn er gescheiden toiletten, douches, bewaakte fietsenstalling, parkeermogelijkheden en een garderobe aanwezig.

Daginschrijving is mogelijk. Meer info TKP Tocht
 

Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant