• Toertochten
  • Gewijzigd op 26 oktober 2021

Sfeerverslag van Where The Streets Have No Name - Groesbeek

Zaterdag 2 oktober vond de eerste editie van WTSHNN Groesbeek plaats. Prachtige off-road paden zorgden ervoor dat 200 gravellaars én mountainbikers volop aan hun trekken kwamen. Onder het genot van een drankje en verse pizza werd nog lang nagetafeld.
Sfeerverslag van Where The Streets Have No Name - Groesbeek
Sfeerverslag van Where The Streets Have No Name - Groesbeek

Genieten, dat is Where The Streets Have No Name om draait. In navolging van succesvolle edities in Lage Vuursche sloeg WTSHNN afgelopen weekend zijn tenten op in Groesbeek, op camping Bij Ons om precies te zijn.

De organisatie, True Grit, had weer zijn stinkende beste gedaan om een tocht over de mooiste onverharde paadjes in het Rijk van Nijmegen en Noord-Limburg uit te zetten. Denk aan smalle bospaden, brede grindwegen en leuke double-tracks.

Ook nu konden bikers en gravel grinders kiezen uit verschillende routes. Op vier plekken overlapten deze routes elkaar. Hier werd iedereen - met een moddervette knipoog - uitgedaagd om gas te geven zodat na afloop (op Strava) bepaald kon worden welke fiets het snelste is.

Na 80 kilometers rolden de deelnemers onder de finishboog door.  Uiteraard was het nog niet gedaan met het fietsfeest. Versgebakken pizzapunten uit de houtoven, ambachtelijke gebrouwen streekbier, knapperend houtvuren en live muziek zorgden ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin had en nog lang op het festivalterrein bleef plakken.

Op naar de wintereditie van The Streets Have No Name in Lage Vuursche. Houd onze toertochtkalender in de gaten voor updates. Tot die tijd zul je het met de foto's moeten doen.

fotocredit: Michiel Maas

Doe mee aan een toertocht

Na het lezen van dit sfeerverslag zelf een toertocht fietsen? Check dan onze toertochtkalender. Met 2500+ tochten (race, gravel, MTB) is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Schrijf je in
Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant