• Toertochten
  • Gewijzigd op 4 maart 2019

Ronde van Drenthe

Op zaterdag 16 maart kun je ervaren hoe het is om de meest markante delen van de Ronde van Drenthe te rijden. Voordat de profs de volgende dag koersen, kun jij alvast de vernieuwde route over de VAM-berg en onbekende kasseienstroken ontdekken.
Ronde van Drenthe

Voel waarom de beklimming van de vernieuwde VAM-berg nu nog meer pijn doet en ontdek keienstroken die tot nu toe voor iedere wielerliefhebber verborgen zijn gebleven. Je kunt ook kiezen voor het naastgelegen fietspad, maar voor het echte Ronde-van-Drenthe-gevoel pak je alles mee. Als de volgende dag de profs over hetzelfde parcours denderen, weet jij precies hoe dat voelt…

Drie afstanden

Vanuit Hoogeveen heb je de keuze uit drie volledig bewegwijzerde routes: 60, 90 en 120 km. Een week voor de start zijn deze routes te downloaden, zodat je ze op je eigen navigatieapparatuur kunt zetten.

Voorinschrijven

Je kunt je hier voorinschrijven. Dat kan nog tot zondag 10 maart a.s., waarbij je meteen kans maakt op prijzen. De opbrengst van deze verloting gaat gedeeltelijk naar goede doelen. Dit jaar is gekozen voor Drentse ziekenhuizen en Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. De organisatie van de Toerversie Ronde van Drenthe is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met Tourclub De Peddelaars uit Hoogeveen.

Snel én met korting starten bij 2.500+ toertochten

Op Fietssport vind je de meest complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant