• Toertochten
  • Gewijzigd op 13 oktober 2016

MTB-tocht Schoorl: duinen, polder en strand

De herfst begint zijn intrede te doen. De natuur verandert, blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur daalt. Tijd voor een mountainbiketocht in een prachtige omgeving! Le Champion organiseert op 23 oktober een MTB toertocht vanuit Schoorl.
MTB-tocht Schoorl: duinen, polder en strand

Route

De route is afwisselend en laat mooie plekken zien in de omgeving van Schoorl. Er wordt gefietst door de polder, het strand en het duingebied van Schoorl. De afstanden zijn 30 en 40 km.

Start en finish

De start en finish is bij vv De Duinrand in Schoorl. Je kunt starten tussen 9.00 en 10.00 uur.

Inschrijven en kosten deelname

Voorinschrijven is mogelijk t/m 22 oktober via deze link. Je ontvangt dan €1 korting op de daginschrijving. Het inschrijfgeld is €5 voor alle afstanden. Jeugd t/m 15 jaar doet mee voor maar €2. Leden van Le Champion en Fietssport PLUS gebruikers krijgen bovendien €1 korting op het inschrijfgeld. 

Tips voor strandracers

Fiets jij op 23 oktober mee over het strand of ben je van plan binnenkort aan een strandrace mee te doen? Check dan onze 5 tips voordat je met je fiets het strand op gaat. Wist je bijvoorbeeld dat een buitenband met een grof noppenprofiel - zoals op je mountainbike - not done is op het strand?

Check deze 5 tips over racen op het strand.

Altijd een toertocht die bij je past!

Op Fietssport vind je de NTFU-toertochtenkalender; het grootste en meest complete overzicht van Nederland met ruim 2.500 toertochten. Van kleine tot grote evenementen, voor beginners tot gevorderden. Er is altijd een toertocht die bij je past.

Zoek een tocht
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant