Toertochten Gewijzigd op 4 oktober 2016

Mountainbikemania op 22 oktober

SVDO Tourbuffels organiseert dit jaar voor de tweede keer de Mountainbikemania, een tocht die volgens de Tourbuffels ‘totaal anders' is.

SVDO Tourbuffels organiseert dit jaar voor de tweede keer de Mountainbikemania, een tocht die volgens de Tourbuffels ‘totaal anders’ is. In de eerste plaats wordt de tocht 's avonds verreden en bestaat uit 3 routes van elk 15km. Daarnaast is er veel fun, zo ga je bijvoorbeeld niet met de fiets naar het café, maar met de fiets door het café. Ook zijn er in de routes rondom Hellendoorn een aantal zware klimmen op de Hellendoornse berg opgenomen en gaat er een pittig parcours door het Reggedal. De inschrijving is geopend van 18.30 tot 20.00, vanaf 19.00 kun je starten. Naast een helm is goede verlichting verplicht.

De tourbuffels bieden je de mogelijkheid om voor € 15,00 deel te nemen aan een uitgebreid Stamppot / pasta buffet. Het buffet is vanaf 17.00 uur geopend. Bij de voorinschrijving kun je kiezen voor de optie buffet.

Naast een helm is goede verlichting verplicht.

De eerste editie van Mountainbikemania op 31 oktober 2015 was een succes. Na alle enthousiaste en positieve reacties hebben de Tourbuffels besloten dat er een tweede editie moet komen. En dat gaat gebeuren op 22 oktober 2016. Nog iets groter, nog meer plezier, nog meer lol, nog meer angst, nog meer sportieve uitdaging en natuurlijk nog meer gekkigheid!

Er is ruimte voor maximaal 1500 deelnemers. Kijk dus vlug op de site van Mountainbikemania of er nog kaarten beschikbaar zijn.

Aftermovie 2015

Check www.mountainbikemania.nl voor meer informatie over de tocht en over de afterparty, of check (en like!) de Facebookpagina van SVDO Tourbuffels.

Update 20 oktober 2016: inschrijven voor deze tocht is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. 

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen