• Toertochten
  • Gewijzigd op 25 oktober 2018

Maas- en Grensland tocht

Voor de 25ste editie van de internationale tocht Maas- en Grensland reis je op zondagochtend 11 november naar Reuver af. De routes voeren door unieke natuurgebieden en je hopt de grens over naar het Duitse achterland.
Maas- en Grensland tocht

De organiserende vereniging Toer- en Wielerclub Reuver  biedt je de keuze uit twee afstanden: 33 en 55 km. Voor deze jubileumeditie is een uitdagende, nieuwe lus toegevoegd waaraan iedere deelnemer zijn hart op kan halen. Onderweg krijg je stijgingspercentages van wel 25% voor de kiezen! Bij de 55-km-route tel je 460 hoogtemeters, best uniek voor een tocht in het noorden van Limburg. Kortom: een uitdagende toertocht door een schitterend gebied, gelegen tussen de meanderende Maas en het Duitse Grenzwald-gebied.

Feest!

Omdat de tocht voor de 25ste keer georganiseerd wordt én op de elfde van de elfde, krijgt de dag een extra feestelijk tintje. Voor kinderen is er een oefenparcours bij de start- en finishlocatie uitgezet. NTFU-leden betalen 4 euro voor deelname, niet-leden een euro meer. Meer info

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant