• Toertochten
  • Gewijzigd op 12 december 2019

KlimClassic

Hemelvaartsdag staat voor duizenden fietsers in het teken van klimmen in de Belgische Voerstreek en Ardennen. In 2020 vindt vanuit Maastricht de 17e editie plaats van de KlimClassic. De inschrijving is vanaf vandaag al geopend.
KlimClassic

De KlimClassic is voor de geoefende toerfietser een van de hoogtepunten van het jaar. Vanuit Maastricht worden twee pittige routes van 110 en 170 km naar de Belgische Voerstreek en Ardennen uitgezet. Door de vele beklimmingen is de KlimClassic een echte uitdaging voor Nederlandse begrippen en een uitstekende voorbereiding voor een Alpe d’Huzes, Mont Ventoux of de Marmotte.

Overnacht in het KlimClassic Hotel 

Deelnemers kunnen hun inschrijving uitbreiden met een overnachting in het officiële KlimClassic hotel, het NH Hotel in Maastricht. Naast de mogelijkheid tot overnachten, wordt hier op woensdagavond 20 mei een wielercafé georganiseerd en kunnen deelnemers genieten van een rennersbuffet als voorbereiding op de KlimClassic.

Inschrijven

Voor de editie van 2020 zijn een beperkt aantal van 5.000 startbewijzen beschikbaar. De eerste 1.000 deelnemers kunnen zich inschrijven voor een speciaal vroegboektarief van 27,75 euro. Zie de kalender op Fietssport voor meer info.

Op zoek naar meer uitdagingen?

Op Fietssport vind je de meest complete kalender met ruim 2.500 NTFU-toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Naar de kalender
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant