• Toertochten
  • Gewijzigd op 11 oktober 2017

In het wiel van Marianne Vos

Inmiddels is het een traditie bij de wielerploeg van Marianne Vos: een gezellige, sportieve dag om het jaar af te sluiten voor zowel rensters, staf, sponsoren én fans. Deze keer vormt de nieuwe beurs Euro Cycling XP het decor voor de fanride.
In het wiel van Marianne Vos

Op zaterdag 21 oktober vindt in Maastricht de WM3 Pro Cycling Experience met Marianne Vos en haar teamgenoten plaats. De nieuwe wielerbeurs Euro Cycling XP vormt het decor voor de jaarlijkse afsluiting van Marianne Vos’ wielerploeg. Met de rensters van het wielerteam fiets je een route van 70 of 90 kilometer en voor het echte profgevoel rijden volgwagens van het team achter je aan. Lekke band? De staf van WM3 Pro Cycling helpt je snel weer op weg.

Naast het fietsen is er ook voldoende gelegenheid om tijdens de lunch of de pastamaaltijd later op de dag met de rensters en staf van het team te praten. En je kunt een kijkje nemen in de teambus! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, omdat de WM3 Pro Cycling Experience een ‘exclusief karakter’ heeft.

Meld je aan!

Als je verzekerd wil zijn van een plekje, reageer dan snel, want de uiterste inschrijfdatum is vrijdag 13 oktober. De kosten voor de WM3 Pro Cycling Experience zijn 44,50 euro. Daarvoor krijg je toegang tot de Euro Cycling XP, koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, lunch op een bijzondere wielerlocatie in België, een pastaparty op het teamplein, gemaakt door een professionele topsportkok – én professionele foto’s van de fietsrit. Aanmelden kun je via de website van EuroCycling XP

Met korting naar Euro Cycling XP

Ook Fietssport is aanwezig op de Euro Cycling XP. Boek nu je ticket met korting en bezoek ons in Maastricht. Vul de kortingscode 'NTFU' in en betaal geen € 12,- maar slechts € 8,-.

Koop je tickets hier
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant