• Toertochten
  • Gewijzigd op 22 maart 2019

HomeRide

In het weekend van 22 en 23 juni staan 1000 wielrenners in Den Haag aan de start voor het 24-uurs-event HomeRide. In estafettevorm fietsen ze een route van 500 km in de vorm van een hart voor het goede doel, het Ronald McDonald Kinderfonds.
HomeRide

Het Lange Voorhout in Den Haag is voor het eerst de start- en finishlocatie van de HomeRide. Ook in deze negende editie fietsen de deelnemers in estafettevorm in 24 uur een route van 500 km. Hiermee zamelen ze geld in voor zieke en zorgintensieve kinderen en hun ouders, die verblijven in Ronald McDonald huizen.

Doe je mee?

De 500-km-lange route in de vorm van een hart voert langs Ronald McDonald huizen in Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Ieder team haalt minimaal 7000 euro op voor een zelfgekozen Ronald McDonald huis. Inmiddels hebben zich tientallen teams aangemeld, maar je kunt nog hier inschrijven. 

Nog enkele startplaatsen beschikbaar

Allerlaatste kans om je in te schrijven voor HomeRide! Een uniek wielerevenement waarbij je met jouw team 500 kilometer fietst in 24 uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen.

Schrijf je in
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant