• Toertochten
  • Gewijzigd op 14 februari 2017

Holland Classic krijgt vervolg

Op 6 en 7 mei 2017 kun je als fietsliefhebber weer deelnemen aan het Holland Classic Wielerevent. De NTFU organiseerde in 2016 voor het eerst dit event en vanwege het succes krijgt de Holland Classic in 2017 een vervolg.
Holland Classic krijgt vervolg

De Holland Classic wordt dit jaar in het voorjaar georganiseerd en verdeeld over 2 dagen. De formule waarbij deelnemers naar eigen inzicht lussen van 20-60 km kunnen combineren blijft gehandhaafd en ook de startlocatie blijft hetzelfde: Papendal.

Verbeterd concept

Het concept is, ten opzichte van de eerste editie, op een aantal punten verbeterd. De lussen die allen eindigen op Papendal zijn gebleven en ook de bewaakte fietsenstalling, fietswasstraat en BikeExpo keren terug. Maar het programma wordt dit jaar uitgebreid naar 2 dagen. Op 6 mei kun je als MTB-liefhebber terecht, op 7 mei is het de beurt aan wielerfanaten. Op beide dagen is ook het randprogramma uitgebreid; naast fietsen en rondneuzen op de BikeExpo kun je dit jaar kijken naar de wereldtop op de UCI BMX World Cup en de Pump Battle World Series, je eigen skills testen op de pumptrack of een trialbike, je kinderen laten kennismaken met fietsen op de Daredevil Kids Playground en genieten van muziek en food van Framed Festival.

Op 6 mei kun je als MTB-liefhebber terecht, op 7 mei is het de beurt aan wielerfanaten.

Programma

Zaterdag 6 mei
Mountainbikeroutes 20, 30 en 40 km
starttijd: 10:00 – 12:00 uur

Zondag 7 mei
Wegroutes 3 keer 60 km
starttijd 8:00 – 12:00

Fiets mee!

Met Fietssport PLUS krijg je korting en betaal je voor deelname € 12,- in plaats van € 15,-. Hiermee krijg je gratis toegang tot het terrein met alle (side)-events. Kun je genieten van de muziek en Foodtrucks van Framed Festival en krijg je toegang tot de UCI BMX World Cup vanaf de staantribune. Voor € 7,50 krijgt een niet-fietsende partner ook toegang. Kids tot 1.40 m betalen € 2,50 en kinderen onder 4 jaar mogen gratis mee.

Inschrijven kan via hollandclassic.nl 

Korting op de mooiste tochten

Wist je dat je met je Fietssport PLUS account tot € 3,- korting krijgt op het inschrijfgeld bij toertochten? Daarnaast kun je snel en makkelijk van start met de online Scan+Go pas op je smartphone.

Upgrade naar PLUS
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant