Toertochten Gewijzigd op 23 oktober 2017

Helletocht vol uitdagingen

Op 12 november kun je de mountainbike pakken voor de Helletocht in het Overijsselse dorp De Lutte. Het parcours over het heuvelachtige terrein is pittig en voor menigeen behoorlijk afzien. Toch kent de tocht al 18 jaar een vaste schare fans.

Helletocht vol uitdagingen

De sportieve uitdaging van deze mountainbiketocht zit hem in stevige klimpartijen en steile afdalingen over de Lutter heuvels zoals de Tankenberg, Hakenberg en Paasberg. De routes van de 30, 45 en 55 km zijn voorzien van singletracks en speciaal voor dit evenement opengestelde paden.

Goed verzorgd

Op de routes van de Helletocht is een pauzeplaats ingericht waar je goed wordt verzorgd. Ook bij de finish word je in de watten gelegd: voor de deelnemers staat er gratis een kop snert klaar.

Om de veiligheid en een goed verloop van de toertocht te waarborgen moeten deelnemers zich houden aan de aanwijzingen van de organisatie en de geldende gedragsregels.

Informatie

Zondag 12 november 2017 kan worden gestart tussen 08.30 en 10.00 op de locatie Sporthal de Luttermolen in De Lutte. Op deze locatie is voldoende parkeergelegenheid. De sporthal is eenvoudig te bereiken vanaf de A1 afrit 31 en ligt direct aan de linkerkant.

Inschrijven kan op de dag zelf en de kosten voor deelname zijn € 5,-. Met Fietssport PLUS ontvang je 1 euro korting. Er kan gebruik worden gemaakt van Scan en Go.

Meer informatie vind je terug op www.wielerclubdelutte.nl.

Technische ondersteuning

De routes zijn volledig uitgepijld. Na afloop is er de gelegenheid om te douchen en de fiets schoon te spuiten.  Tevens is er op de start- en rustplaats technische ondersteuning en EHBO aanwezig. 

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen