• Toertochten
  • Gewijzigd op 10 september 2019

Harbour Tour

Met start en finish in de Waalhaven en een parcours dat zich uitstrekt tot de Tweede Maasvlakte kun je tijdens de Harbour Tour op een unieke wijze kennis maken met de Rotterdamse haven.
Harbour Tour

Op zondag 22 september staat in deze derde editie van de Harbour Tour beleving voorop. Vanaf de start aan de Waalhaven fiets je in een unieke havenomgeving. Op enkele plaatsen kun je bedrijventerreinen doorkruisen en op die manier dit bijzondere industriegebied ontdekken. 

Containers en natuur

Zo fiets je via het Delta Terminal terrein op de Tweede Maasvlakte een parcours van zo’n 5 km langs containers en letterlijk onder de kranen door. Wat de Harbour Tour ook bijzonder maakt, is de combinatie van deze haventerreinen met prachtige natuurgebieden. Je fietst namelijk ook door de mooie bossen van Natuurmonumenten.

De laatste startbewijzen

Je kunt deelnemen aan deze haventoertocht door je vooraf in te schrijven via de Fietssport kalender. Daginschrijving op 22 september is ook mogelijk. Op de Harbour Tour website kun je de routes van 75, 100 en 135 km bekijken en downloaden. 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant