• Toertochten
  • Gewijzigd op 29 maart 2018

Fiets prachtige MTB-lussen tijdens de Holland Classic

Op zondag 6 mei kun je tijdens het Holland Classic Wieler Event je eigen toertocht samenstellen uit 3 prachtige mountainbikelussen.
Fiets prachtige MTB-lussen tijdens de Holland Classic

De lussen zijn ingedeeld in kleuren, net als skipistes. De blauwe lus is 20 kilometer en daardoor minder zwaar, de rode lus telt 30 kilometer en is dus wat pittiger en de zwarte lus van 40 kilometer is een echte uitdaging. 

Prachtige landschappen

De routes van de MTB-tocht brengen je door prachtige natuurgebieden; van de bossen van het Gelders landschap en Planken Wambuis, tot de omgeving van Landgoed Warnsborn tot de Ginkelse, Doorwerthse en Rozendaalse Heides. Vergeet dus vooral niet om je heen te kijken tijdens het fietsen! Om in de stemming te komen maakte MTB Challenge een gave preview van de Holland Classic.

Inschrijven

Enthousiast geworden? Schrijf je dan direct online in. Deelname kost € 15,-. NTFU-leden en PLUS-gebruikers betalen zelfs maar € 12,-.

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten? Lees hier meer.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, leuke winacties en alvast voorpret hebben, geef dan je interesse aan via ons Facebookevent.

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Bart van de Vossenberg
Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant