• Toertochten
  • Gewijzigd op 10 juli 2020

Fiets je eigen Ronde van de Westfriese Omringdijk

De Ronde van de Westfriese Omringdijk werd dit jaar helaas afgelast. Gelukkig kunnen we door de coronamaatregelen weer samen fietsen. Dat gaat Le Champion dus doen dit weekend.
Fiets je eigen Ronde van de Westfriese Omringdijk

Op zaterdag 11 en zondag 12 juli kun je samen alsnog de Ronde fietsen. Niet als volwaardig evenement, maar de organisatie belooft er toch een 'skôftig mooi tochie' van te maken. 

Ontspannen fietsen op de kortere lussen

Ontspannen fietsen doe je door af en toe te stoppen en de omgeving in je op te nemen. Op de Omringdijk valt genoeg te zien. In samenwerking met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft Le Champion een aantal bezienswaardigheden op de route uitgelicht en op een digitale routekaart geplaatst. Zoom in op de kaart op deze pagina en klik op de verschillende icoontjes voor informatie. Écht alles over de dijk weten? Download dan de app (Android of iOS) 

Download 50 km

Download 80 km 

De volledige ronde

Heb je goede benen? Fiets dan de volledige ronde van 135 km. Onderweg heeft de organisatie ook nog 10 Strava-segmenten verstopt. Waarom 10? Omdat dit jaar eigenlijk de 10e editie van de 'Grôte Daikboekel' zou plaatsvinden! Kortom: voldoende redenen om naar West-Friesland af te reizen. 

Download 135 km

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant