Toertochten Gewijzigd op 14 maart 2020

Ervaar het klassiekergevoel tijdens deze 4x tochten

Ervaar het klassiekergevoel tijdens deze 4x tochten Het wegseizoen staat voor de deur. Dat betekent maar één ding: klassiekers. Dokker net als de profs over ellendige kasseien, hap stof op gravelstroken en voel je kuiten branden op pittige klimmen. Ervaar het klassiekergevoel tijdens deze 4x tochten.

1

Steven Rooks Challenge

Valkenburg (Limburg)

Steven Rooks Challenge
Steven Rooks Challenge Bekijk deze tocht

Als het Amstel Gold circus is vertrokken en de rust is teruggekeerd, vindt de Steven Rooks Challenge plaats. Een eerbetoon aan de bergkoning van de Tour van ‘88. Het parcours pakt veel bekende maar ook enkele minder bekende klimmen in Zuid-Limburg mee. Eén ding beloven we je: je gaat je benen voelen. De organisatie schotelt je maar liefst 2.500 hoogtemeters voor.

Bekijk deze tocht
 
2

Mathieu Hermans Klepper Tocht - Vuelta Editie 2020

Dongen (Noord-Brabant)

Mathieu Hermans Klepper Tocht - Vuelta Editie 2020
Mathieu Hermans Klepper Tocht - Vuelta Editie 2020 Bekijk deze tocht

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta en de Tour. Een goede basis leggen voor de zomer leg je hier. Dwaal door het unieke gebied van De Langstraat, langs de oevers van de Maas, over de kasseien in Heusden en door de Loonse en Drunense Duinen.

Bekijk deze tocht
 
3

040-Ride 2020

Eindhoven (Noord-Brabant)

040-Ride 2020
040-Ride 2020 Bekijk deze tocht

De 040-Ride heeft iets speciaals in huis voor de bikkels onder ons: bij de 80 kilometer heb je de keuze uit een normale tocht of de 'Tough Trail'. Deze Tough Trail is een uitdaging, want 40% van de wegen gaat over slechte wegen. Dokker over kasseien, raas over gravel en peddel naar het Dak van Brabant.

Bekijk deze tocht
 
4

Flandrien Ride 2020

Breda (Noord-Brabant)

Flandrien Ride 2020
Flandrien Ride 2020 Bekijk deze tocht

Vier de Hoogmis op de dag van dé Ronde. De meest Vlaamse stad van Nederland, Breda, is het decor voor de start en finish van de Flandrien Ride, een toertocht in Vlaamse stijl.

Bekijk deze tocht
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Fietssport PLUS
Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen