• Toertochten
  • Gewijzigd op 11 oktober 2018

Emster Veldtoertocht

Veel fervente mountainbikers en fietscrossers die een schitterende rit kriskras door een prachtig natuurgebied willen fietsen, hebben de datum in hun agenda vastgezet: de Gisola Veldtoertocht in Emst op zaterdag 19 oktober.
Emster Veldtoertocht

Je kunt genieten van het Noord-Veluwse natuurschoon van diverse landgoedeigenaren en hebt bij deze Extra Goed Geregelde tocht de keuze uit drie afstanden: 30, 45 en 60 kilometer. De kortste route is ideaal om kennis te maken met het mountainbiken. De rit leidt over vele mooie bos- en heidepaden in een prachtige omgeving. De 60-km-route ligt klaar voor de liefhebbers die niet vies zijn van een sportieve uitdaging.

Onderweg kom je een grote verzorgingspost tegen waar je wordt getrakteerd op een beker bouillon, thee, krentenbol, energiereep en -drank en een banaan. Hier is ook een reparatiepost aanwezig.

Gratis saunabon!

NTFU-leden kunnen bij voorinschrijving starten voor 4 euro, niet-NTFU-leden betalen 6 euro. Jongeren tot en met 16 jaar mogen gratis deelnemen. Bovendien ligt voor alle deelnemende mountainbikers een gratis voucher ter waarde van 36,50 euro van Thermen Bussloo klaar!

Voorinschrijving kan op Fietssport en via de wielerclub Houdt De Ketting Strak

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant